Jačmenná náhrada jačmeňa - klasický recept na zber v zime

Sú také dni, kedy nie je absolútne čas variť, ale je potrebné kŕmiť rodinu. V takýchto situáciách prichádzajú na záchranu rôzne prípravky na polievky. Chcem vám upozorniť na krok za krokom foto-recept na prípravu nálevu nálevov s perlou a jačmeňom.

Zloženie: voda, cibuľa, mrkva, nakladané uhorky, jačmeň perlový, 12) rastlinný olej, soľ, paradajkový pretlak, mleté ​​čierne korenie Čas záložiek: Celý rok

Polievková zálievka sa ľahko pripravuje a v zime sa z nej dá veľmi rýchlo variť a polievka je veľmi chutná.

Ako pripraviť obväz na morenie na zimu

\ t

Najprv sa zaoberáme záďou.

Perlovki potrebujeme 250 gramov. Povinným krokom je pre-namočiť obilniny v studenej vode na niekoľko hodín. Ak mám v pláne urobiť zber vo večerných hodinách, potom nalejte vodu cez zrno ráno. Nižšie uvedená fotografia ukazuje, aký perlový jačmeň vyzerá pred a po namáčaní.

Po tom, čo z vody vytryskne jačmeň, znovu ho umyjeme.

Položte do hrnca, naplňte 500 mililitrami studenej vody a 15 minút zahrejte na strednom ohni.

Zároveň nemáme za cieľ zvariť jačmeň úplne, stačí len odparenie kvapaliny. Ako by sa malo pozrieť na túto fázu varenia, pozrite si fotografiu.

Medzitým urobme nejakú zeleninu.Mrkva (200 gramov) čistá a tri na hrubom strúhadle, cibuli (200 gramov) - nakrájame na kocky.

Na veľkej panvici nalejte 100 mililitrov rastlinného oleja a smaženej cibule a mrkvu.

Kým zelenina opeká, rozdrvte 600 gramov nakladaných uhoriek cez veľký strúhadlo.

Ak nemáte radi strúhané uhorky, nakrájajte ich na malé kocky.

V ďalšom kroku pridajte rozdrvenú uhorku a 3 polievkové lyžice hustého paradajkového pretlaku na mrkvu a cibuľu.

Všetko premiešajte a duste pod vekom 5 minút.

Teraz vstúpte do hotového jačmeňa.

Pokrm a korenie podľa chuti. Obsah naplňte horúcou prevarenou vodou tak, aby tekutina úplne zakrývala produkty.

Množstvo vody nie je regulované. Mydlo uhoríme na malom ohni po dobu 7 minút a nezabudneme ho pravidelne miešať.

Zostať len v varu pripravovať v sterilných nádobách a priskrutkovať viečka. Dodatočné doplňovanie sterilizácie pre morenie nevyžaduje. Otočte plechovky a nechajte ich vychladnúť pod teplým uterákom. Skladujú sa na chladnom mieste so všetkými ostatnými polotovarmi.

Keď ste raz vyskúšali morskú polievku vyrobenú z takého predvalku, určite budete spokojní s jej chuťou a rýchlosťou odporu. Koniec koncov, s cieľom rýchlo organizovať obed alebo večeru, budete musieť znížiť obsah nádoby do jednoduchého zemiakov alebozemiaky a mäsový vývar. Urobiť polotovary jednoduché a jednoduché, a jesť chutné a šťastné!