Hríbový kaviár mletý - čerstvé huby s mrkvou a cibuľou

September nie je len najkrajší a najjasnejší mesiac jesene, ale aj čas na huby. Milujeme celú rodinu, aby sme si vybrali huby, a tak, aby zvyšok času nezabudol na ich chuť, robíme prázdne miesta. Na zimu radi nakladáme, marinujeme, sušíme, ale máme veľmi jednoduchý a jednoduchý recept na lahodný hríbový kaviár, ktorý navrhujem urobiť dnes.

Zloženie: huby, cibuľa, mrkva, slnečnicový olej, soľ (12 ) Čas záložky: Jeseň

Fotografie krok za krokom robia recept intuitívnejším.

Spôsob varenia je veľmi jednoduchý. Na každý kilogram čerstvých, nedávno zozbieraných húb sa vyžaduje 300 gramov mrkvy, 300 gramov cibule, jeden pohár slnečnicového oleja a samozrejme soľ, ktorú pridáme podľa chuti.

Ako variť hríbový kaviár na zimu

Začínajúc variť, kašeť huby a cibuľu v mlynčeku na mäso. Aj mrkva, rozstrapkaná, ale strúhaná.

Zmiešajte všetky prísady a dajte na panvicu.

Nalejeme olej, pridáme soľ, všetko dôkladne premiešame, dusíme na 1-1,5 hodiny.

Počas tejto doby, pamätajte, že je potrebné sa rozruch, aby náš kaviár z húb nespáli.

Po uplynutí času odstráňte polotovar zo sporákov a pred balením ho nechajte mierne vychladnúť. Ak sa nebojí, že pripravení plechovky prasknú, potom môžete okamžite, horúco naplniť predtým pripravené plechovky a zatvoriť ich viečkami.

PrePoužívam také poháre, aby sa malé nádoby, aby mohli byť otvorené a jedli naraz.Na šitie používam skrutkové alebo nylonové kryty, ako kaviár väčšinou prezimovaný v našej chladničke alebo v studenej pivnici.

Hotový hríbový kaviár s mrkvou a cibuľou je chutný len na to, aby sa mohol rozšíriť na chlieb, ale nemenej chutné je použiť ho ako náplň do koláčov alebo pizze.