Horké solené huby na zimu - ako horúco osoliť huby v bankách alebo iných nádobách na solenie.

Morenie morských húb umožňuje získať chutný výrobok, ktorý je veľmi dobre uskladnený v sudoch alebo nádobách. V tomto prípade sa pri tomto spôsobe zberu húb nevyžadujú ďalšie sterilizácie.

Zloženie: voda, klinčeky, huby, listy bobúľ, listy ríbezlí, \ t soľ, semená kôpru, hrášok čierneho korenia

Ako horúcim spôsobom nakladať huby na zimu.

Vyčistite čerstvo nazbierané huby z odpadu a rozdeľte ich na čiapky a nohy. Ak čiapky húb mali čas vyrastať na slušnú veľkosť, potom ich rozrezali na niekoľko kusov. Veľkosť kusov čiapok a nôh by mala byť rovnaká. Akékoľvek huby len dôkladne umyť v niekoľkých studených vodách, a walui, navyše, tiež namočiť na tri dni.

Pred umývaním zvážte huby, aby ste poznali ich presnú hmotnosť.

Ďalej je to soľanka. Varíme z vody, soli a korenia - na každý kilogram húb si vezmite 250 mililitrov vody, 2 veľké lyžice soli, 1 bobkový list, 3 korenie, 3 púčiky klinčekov, štipku semien kôpru a pár kúskov čiernych ríbezlí.

Vo vriacom, voňavom náleve, znížiť huby a počkajte, kým sa varí. Po 4-6 minútach odstráňte penu, ktorá sa zachytí na vrchole.

Uvarte každý typ huby v inom čase: hríb, osika alebo biela - 25 minút, hodnota - 20 minút, russula alebo vlny - 15 minút.

Keď sa huby ponoria na dno panvice a soľanka sa vyčíri, prestaňte variť.

Varené huby dajte do širokej misy - aby sa ochladili rýchlejšie.

Naplňte malé keramické sudy alebo sklenené nádoby chladenými hubami. Tam tiež nalejte a ochladil soľanku, v ktorej boli varené. Uistite sa, že huby v nádobe sa ukázali byť 4 časti celkového objemu a soľanka bola iba 1 časť.

Zakryte alebo prilepte čistou bavlnenou handričkou a nakládané huby preneste na chladné miesto.

Nakladanie horúcim spôsobom je dobré, pretože huby možno ochutnať pomerne rýchlo - za šesť týždňov budú pripravení k jedlu.

Ako nakladať huby v horúcom spôsobom a potom ich uložiť do mestského bytu, pozrite si autorovo varenie s videom Irina Khlebnikova.