Dva spôsoby, ako zmraziť marhule na zimu

V lete je tak príjemné jesť chutné čerstvé a sladké marhule, ale ako sa potešiť týmito plodmi v zime? Samozrejme, môžete si kúpiť v supermarkete, ale nebudú nič užitočného, ​​a chuť necháva veľa byť požadovaný. V tomto prípade sa na záchranu dostanú mrazené marhule.

Zloženie: marhule Čas na záložku: Leto

Obsah

  • 1Mrazené polovice marhúľ
    • 1.1Použitie
  • 2Marhuľová kaša
    • 2.1Použitie

Mrazené polovice marhúľ

Pre túto metódu sú vhodné tuhé marhule, ktoré sú dobre oddelené od kameňa, najlepšie je ich vyberať zo stromu a nečakať, až padnú.

Ovocie sa dobre umyje, suší sa na uteráku a oddelí sa od kameňa. Výsledné polovice zložia brúsny papier na medzeru alebo širokú platňu a odošlú do mrazničky na 5-6 hodín. Počas tejto doby, marhule dobre zmraziť, a môžu byť bezpečne zložené v plastovom sáčku, nebudú nikdy držať pohromade a bude v poriadku a krásne v zime.

Rozdeľte marhule na polovice

Použitie

V zime sa polovice marhúľ jednoducho konzumujú ako rozmrazené alebo sa môžu použiť na pečenie otvorených koláčov, koláčov alebo na kompót.

Marhuľové pyré

Druhý dobrý druh mrazených marhuľových zemiakov. Táto metóda je veľmi vhodná na prezretiealebo uhynuté ovocie, ako aj u odrôd, v ktorých je kosť zle oddelená.

Marhuľový pyré

Marhule sa dobre premývajú, čistia a rozdrvujú pomocou mixéra. A potom to všetko záleží na predstavivosti hostesky, môžete naliať výsledné pyré do rôznych foriem, dostanete krásny marhuľový ľad, môžete v pravidelnom kontajneri, a môžete v plastovej fľaši.

Zemiaková kaša v kučeravých plechovkách

Použitie

Deti majú rád marhuľovú zemiakovú kašu veľmi veľa, môžete ju pridať do ovsenej kaše, zmrzliny, jogurtu, tvarohu alebo len jesť s lyžičkou, s ktorými získate veľmi chutné koláče a kastroly.

Pozri video: Marhuľová zmrzlina

\ t