Domáce šťovík na zimu.Vrcholom receptu sú vrchy repy.

Nielen šťovík, ale aj vrcholky cukrovej repy majú mnoho užitočných vlastností.Keď ho konzervujete s šťovíkmi, v zime dostanete ďalšiu dávku vitamínov.S podobným výplňou vynikajú vynikajúce koláče, koláče a koláče.

Zloženie: voda, soľ, šťovík Čas na záložku: Jar, Leto

Mladé vrcholy a listy šťavy sa starostlivo umyjú a nasekajú.

Naplňte vodou a zapálte.Keď hmota varí, nalejte soľ.

V prípade 1 litra hmotnosti šťavy z vodnej repy je potrebné vziať 1 lyžičku.soľ.Teraz zostáva naliať sterilizované poháre a točiť.

Skladujeme, podobne ako ostatné prípravky v domácnosti, na chladnom mieste.

Sorrel je univerzálna rastlina a akýkoľvek spôsob konzervácie, ktorý si vyberiete, v zime si môžete vychutnať jedlá s kyslými zelenými listami, pripomínajúce jar.Domáce šťovík na zimu s repou topy jednoduchý a užitočný recept na konzervovanie.