Domáce squashový kaviár bez octu ako v obchode

V našej rodine sa ocot naozaj nepáči, keď sa pripravujú polotovary na zimu. Preto musíte hľadať recepty bez toho, aby ste to pridali, nie veľmi užitočnú zložku. Recept navrhol mi umožňuje, aby sa kaviár z squash bez octu.

Zloženie: zucchini, cibuľa, mrkva, rastlinný olej, soľ, , 12) paradajkový pretlak, cesnak Čas na záložku: Leto, jeseň

Okrem tejto zjavnej výhody som v tomto recepte našiel ešte jednu vec, ktorú som hľadal. Squash kaviár chutí a vyzerá, ako by to bolo v obchode, ale môžete to urobiť jednoducho a jednoducho doma. Môj jednoduchý recept s postupnými fotografiami opisuje a ilustruje dobré varenie.

Na prípravu kaviáru squash potrebujeme tieto zložky:

  • 2-3 stredne veľká cuketa;
  • 2 mrkvy;
  • 3-4 cibule;
  • 3-4 strúčiky cesnaku;
  • 3-4 polievkové lyžice paradajkového pretlaku;
  • rastlinný olej na opekanie.

Ako urobiť squashový kaviár na zimu bez octu

Počnúc prípravou obrobku sa musia všetky prísady dôkladne umyť a vyčistiť. Ak používate mladé cukety, semená nemožno odstrániť, ušetrí čas, ale chuť nebude ovplyvnená.

Squash je potrebné nakrájať na kocky.

Cibuľu možno nakrájať na veľké kúsky, takže bude rýchlejší.

Mrkva môže byť strúhaná, alebo, podobne ako ja, narezaná na plátky.Presvedčte sa sami a urobte to tak, ako je to pre vás vhodné.

Nalejte trochu rastlinného oleja do dobre vyhrievanej panvice a cibuľu a mrkvu zľahka opečieme. Smažím oddelene, pretože čas vyprážania je pre nich iný. Tiež ľahko smažiť všetky naše cukety. Nemali by ste ich veľmi smažiť, máme rýchly kaviár, a nie je to potrebné, hlavná vec je, aby bola cuketa mäkká.

Všetky pražené ingrediencie pre squashový kaviár zložené vo veľkej panvici, soli a korení.

Miešajte 50 minút za stáleho miešania.

Po 50 minútach pridajte jemne nakrájaný cesnak a paradajkový pretlak.

A opäť všetko dobre varte asi 10 minút.

Aby naša hra bola ako obchod, zamat a uniforma, mala by byť šľahaná ponorným mixérom.

Po tom je potrebné opäť variť, inak banky s naším rýchlym kaviárom, dokonca ani v zime, nebudú pokazené.

Kým bol varený náš squashový kaviár, bolo potrebné umývať a sterilizovať plechovky. Je to pre mňa vhodné, aby som to robil v rúre, veľa času sa zachránilo a tiež potrebujeme rýchlo navinúť kaviár.