Domáce squash kaviár v multicooker

Nákupný kaviár z cukety chutí, pravdepodobne vedia a milujú všetko. Ponúkam ženy v domácnosti jednoduchý spôsob, ako variť v pomalom hrnci. Squash kaviár v multivariant je rovnako chutné ako obchod. Vychutnáte si tento nádherný, jednoduchý recept tak, že sa nikdy nevrátite k nákupu squashového kaviáru.

Zloženie: zucchini, mleté ​​korenie, cibuľa, mrkva, rastlinný olej, cukor, soľ, paradajkový pretlak, mleté ​​čierne korenie Čas do záložiek: Leto, jeseň

A dokonca aj hosteska, ktorá nikdy predtým nezažila ochranu, môže urobiť prázdne rovnakým spôsobom na zimu. Squashový kaviár v multivariante sa získa nadprirodzený as minimálnym obsahom tuku.

Čo teda potrebujeme na vytvorenie jednoduchého domáceho sochoru s rýchlou sterilizáciou plechoviek.

Produkty:

  • 4 stredná cuketa;
  • 1 veľká cibuľa alebo 2 malé;
  • 1-2 stredne mrkvy;
  • 3 polievkové lyžice. lyžice paradajkového pretlaku;
  • 1 lyžička. cukor;
  • 2 tbsp rastlinného oleja;
  • soľ podľa chuti;
  • červená paprika podľa chuti;
  • čierne korenie podľa chuti.

Zoznam:

  • multicooker;
  • mlynček na mäso alebo ponorný mixér (výhodne druhý);
  • 2-3 plechovky po 0,5 l, z ktorých každý má uzávery na zošitie alebo skrútenie.

Ako urobiť squashový kaviár v pomalom hrnci

Kaviár na varenie squashovzačíname s tým, že zelenina uvedená v recepte je umývateľná a čistá.Ak je cuketa mladá, potom nemusia byť ošúpané z kože.Ale moja cuketa bola pokazená, tak som ju vyčistila.

Po tom, čo sme všetky umyli a vyčistili, nakrájame zeleninu na kúsky.Nakrájam mrkvu na tenké dosky alebo plátky, cibuľu - polkruhy, ako je vidieť na tejto fotografii.

Nakrájané cukety na kocky, ale aj krúžky.

Všetka zelenina by sa mala umiestniť do misy s viacerými fľašami, posypaná soľou.V tomto stave by mala zelenina stáť asi 20 minút, aby sa trochu šťavy.Žiadna voda, žiadne únavné vykovyrivaniya semená, nepotrebujeme.Po cucchini "plakať", musíme naliať slnečnicový olej, pridáme paradajkový pretlak a cukor, zapnite pomalý sporák na 2 hodiny s vekom zatvorené.

Pravidelne raz za 10-15 minút nezabudnite zamiešať zeleninu.

Upozornenie: cuketa dá veľa tekutiny.Preto, aj keď sa na prvý pohľad zdá, že zelenina môže horieť, buďte trpezliví a nepridávajte ďalšiu tekutinu.Bude to trvať trochu času a cuketa dá toľko kvapaliny, že kalenie sa objaví vo vlastnej šťave.

Keď je zelenina vonku, vyskúšajte ju na soli a cukre, pridajte korenie podľa chuti.Ak je príliš veľa kvapaliny, pokračujte v hasení s otvoreným viečkom multicooker na ďalších 5-10 minút, aby sa prebytočná kvapalina odparila.Potom bez toho, aby ste čakali na chladenie, nakrájajte zeleninu pomocou ponorného mixéra priamo v miske s viackolmi alebo dvakrát preskočtedusená zelenina cez mlynček na mäso.

Zelenina, nakrájaná na pyré, sa vráti do pomalého variča a zahrieva sa ďalších pár minút v režime kalenia.

Medzitým pre ne pripravujú plechovky a viečka. Tento postup zjednodušujem. Viečka ponorené do hrnca s vodou a varíme niekoľko minút. V každej z plechoviek nalejem 50-60 gramov vody a položím ich na rotujúcu panvicu mikrovlnnej rúry. Neuvádzam, konkrétne krabicu. Tri poháre na pol litra vstúpite do mikrovlnnej rúry naraz a vy sa budete riadiť objemom vašej rúry. Zapnite mikrovlnnú rúru pri maximálnom výkone po dobu 2-3 minút, kým sa voda z plechoviek neodparí.

Všetko ostatné je v súlade so štandardnou schémou - z mikrovlnnej rúry vytiahli pohár, naplnili ho horúcim kaviárom priamo z multicokeru, zavreli varené veko a starým spôsobom ho prevalili. Všetko!

Krásny a svetlý, chutný a zdravý squashový kaviár v mikrovlnnej rúre pripravený na zimu.

V zime vás každý deň poteší, a to ako v pracovné dni, tak aj na prázdninový stôl. Zvlášť sa odporúča používať s kúskom čierneho chleba a vareným vajcom. Uistite sa, že sa snažíte pripraviť na zimné domáce squash kaviár v pomalom hrnci bez sterilizačných plechoviek s hotovým produktom.