Domáce prípravky na zimu, recept: červený ríbezle vo vlastnej šťave - prírodné, bez cukru.

Domáce červené ríbezle vo vlastnej šťave je jednoduchý recept, ktorý vám umožní zachovať všetky prospešné vlastnosti bobúľ Porichka.

Zloženie: červený ríbezle Čas na záložku: Leto

Foto. Čerstvé červené ríbezle

\ t

Príprava tohto domáceho polotovaru na zimu začne potrebou čistenia bobúľ oddelených od kefy. Počkajte, kým sa objaví šťava, a potom sa rozložte na zahriate plechovky. Bobule by mali byť pokryté šťavou.

Pasterizácia od 15 do 20 minút. Zvinúť Chladené plechovky sa schovávajú v suteréne.

Domáce polotovary červeného ríbezla vo vlastnej šťave v zime sa používajú na prípravu rôznych nápojov a na namáčanie v cukrovinkách. Krásne a zdravé bobule slúžia ako pomocná zložka pre koláče a krémy. Nedostatok cukru v recepte umožňuje pripraviť nápoj z červených ríbezlí pre ľudí, ktorí sú na diéte s nízkym príjmom cukru. Príprava na zimu si zachováva všetky liečivé vlastnosti porichky, veľmi užitočné v zime.