Domáce mäso guláš - jednoduchý recept na prípravu guláš na zimu doma.

Úroda teľacieho mäsa do budúcnosti, šetrenie mäsa a skrátenie času na každodenné varenie doma. Okrem toho, pre pohár konzervovaného mäsa, tam je vždy miesto v batohu, keď ste zdvihol deti na výlet, alebo ísť s celou rodinou do prírody, chcú odpočinúť bez premýšľania o jedle. Prejdite na recept.

Zloženie: soľ, teľacie mäso, hrášok z čierneho korenia

Ako urobiť teľacie mäso doma.

Na konzervovanie sa nakupuje len čerstvé mäso, nie mrazené.

Teľacie mäso sa považuje za diétny výrobok, je mäkšie a šťavnatejšie ako hovädzie mäso, ale aby mäso počas konzervovania nestrácalo svoju chuť, vôňu a nestáva sa kašovitým, je lepšie konzervovať predtým pražené mäso. Aby ste to urobili, nakrájajte teľacie mäso na veľké kúsky.

Dusíme na miernom ohni až do polovice varenia. Voda by nemala byť doplňovaná, čerstvé mäso bude šťava, ale môžete pridať soľ a malé korenie s hráškom. Tiež, nepridávajte cibuľu, cesnak alebo mrkvu - guláš nebude trvať dlho.

Ďalej musíte rozprestrieť horúce mäso do čistých nádob na liter a naliať zvyšnú omáčku na vrchol.

Zvinúť viečka a sterilizovať najmenej 1,5 hodiny.

Takéto domáce mäso z hovädzieho mäsa môže byť uchovávané v chladnom prostredí asi rok, ale pokušenie používať konzervované mäso na prekvapenie neočakávaných hostí chutnou večerou výrazne skráti jeho trvanlivosť.