Domáce: marinovaný červený rybíz - originálne recepty na zimu.

Ak použijete tento jednoduchý recept, v zime dostanete originálne občerstvenie, ktoré je nielen chutné, ale aj zdravé. Napokon, nakladaný červený ríbezle si zachováva takmer všetky prospešné vlastnosti čerstvých plodov.

Zloženie: voda, klinčeky, nové korenie, škorica, červený ríbezľ, \ t cukor, ocot Čas do záložky: Leto

Zložky na nalievanie: 1,5 litra vody, 1 kg cukru.

V prípade marinádovej nádoby na liter je potrebných 40 ml 5% alebo 20 ml 9% octu, korenie podľa chuti (škorica, klinčeky, nové korenie).

Čisté, oddelené od kefových plodov umiestnených v sklenených nádobách.

Foto. Marinovaný červený rybíz

Nalejte horúci sirup. Pridajte ocot a korenie. Pasterizácia počas 15 - 20 minút pri teplote 85 ° C. Potom sa vyhrievajú, schladené nádoby sa schovávajú v suteréne.

Lahodné domáce pečivo - červené ríbezle marinované, varené podľa pôvodného receptu budú vyhovovať hlavným jedlám z tabuľky: na teplé, mäsové, šalátové a na zdobenie predjedál.

Foto. Červený ríbezľ - výborné domáce prípravky na zimu

\ t