Domáce malinová pastila - jednoduchý recept a príprava marshmallow na zimu.

Sladké domáce ovocné cukrovinky sú užitočnou pochúťkou, deti to ocenia najmä. „Z čoho sú vyrobené pastilky?“ - pýtate sa. Varenie marshmallow doma môže pochádzať z akéhokoľvek ovocia, bobúľ, a dokonca aj tekvica alebo mrkva. Ale v tomto jednoduchom recepte budeme diskutovať o príprave malinovej pastily.

Zloženie: maliny, cukor Čas do záložiek: Leto

Veľmi jednoduchý recept. Skôr, jeden recept, a len líši technológiu varenia. Preto zvažujeme dva spôsoby varenia. Výsledok - výborná príprava malín na zimu.

Malinová cukrovinka, kompozícia na prípravu: 1 kg maliny, 500 g cukru.

Foto. Čerstvé maliny

Najskôr vložte čerstvé, čisté malinové ovocie do nádoby, ktorá nie je smaltovaná a vložte ju do rúry.

Obsah

  • 1Príprava malinovej pastily pomocou prvej technológie:
  • 2Druhý spôsob, ako urobiť domáce malinové cukríky.

Príprava malinovej pastily s použitím prvej technológie:

Horúci dostatok bobúľ trieť cez sito, pridať cukor. Výsledná pyré nie je menšia ako dvojnásobná a potom naliata na plech (podnos) pokrytý naolejovaným pergamenom.

Sušenie pri teplote 60 ° C počas približne 4 hodín. Ak je vrstva marshmallow je hrubšia, potom až 6 hodín.

Foto. Crimson Mash

Druhý spôsob, ako urobiť domáce malinové cukríky.

DosťHorúce bobule maliny trieť cez sito a biť až do bielenia. Na to potrebujete asi pol hodiny.

Potom pridajte cukor a ďalších 20 minút. Vytelit výslednú hmotu na plech (podnos), pokrytý naolejovaným pergamenom. Suší sa asi 4 hodiny pri 60 ° C. Ak je vrstva marshmallow je hrubšia, potom až 6 hodín.

Pastilku rozrežte na pásy, otočte a posypte práškovým cukrom a uložte do špeciálnych tácok alebo krabíc s pergamenom.

Foto. Ako uchovávať pastilky

Takto je pripravená domáca malinová pastilka pripravená na zimu. Recepty doma sú dobré. Kto súhlasí - dať triedy.