Domáce lecho papriky a fazuľa na zimu

Je čas na zber a naozaj chcete zachrániť veľkorysé dary leta na zimu. Dnes vám krok za krokom poviem, ako sa konzervované fazuľa zberá spolu s bulharským korením. Takýto kus fazule a korenia je jednoduchý, uspokojivý a veľmi chutný spôsob konzervovania.

Zložky: bulharské korenie, cibuľa, slnečnicový olej, paradajky, cukor, \ t soľ, paradajkový pretlak, fazuľa

Všetkým sa to bude páčiť: obaja tí, ktorí sa začali učiť umenie užitočných domácich výrobkov, a tí, ktorí sa už dlhšiu dobu zaoberajú konzervovaním.

Čo je potrebné:

• zrelé paradajky akejkoľvek odrody - 4 kg;

• bulharské korenie - 1 kg;

• cibuľa - 1 kg;

• paradajkový pretlak - 2 polievkové lyžice l.;

• slnečnicový olej - 250 ml;

• cukor - 0,5 kg;

• soľ - 2 polievkové lyžice;

• fazuľa - 1,5 kg.

Dovoľte mi pripomenúť, že úspech a spoľahlivá záruka zimného zberu je správna príprava kontajnerov. Preto prvá vec, ktorú musíte urobiť, je pripraviť sa dobre na konzervovanie malých pohárov a až potom začneme samotný zber.

Ako variť lecho s fazuľou na zimu

Paradajky rezané nie príliš veľké.

Pepper (ak budete mať žltú alebo zelenú farbu, takže vaše lecho bude vyzerať krajšie a chutnejšie) nakrájame na niekoľko kusov a potom na malé kúsky ako na fotografii.

Cibuľa - polohry. Aby ste sa chránili pred slzami, môžeteOpláchnite nôž v tečúcej vode.

Preprava zeleniny do čistej veľkej panvice, pridanie cukru, soli, nalejte olej, premiešajte.

Keď šalát začne variť, je potrebné znížiť silu ohňa na médium a variť po dobu 1 hodiny, pričom nezabudnite občas premiešať.

Potom pridajte fazuľu, predvarenú a uvarenú do polovice pripravenú a varte ďalších 60 minút.

Kontrolujeme pripravenosť fazule, v prípade potreby k nej pridáme.

Nalijeme plechovky, zvinujeme veka, tiež sterilizujeme, otočíme a prikryjeme teplou prikrývkou, až kým úplne nevychladne.

Lahodné domáce lecho s fazuľami pripravený! Obchod, rovnako ako všetky marinády, by mal byť v pivnici alebo na tmavom a chladnom mieste.

Podávajte so zemiakmi, obilninami, cestovinami alebo ako samostatné jedlo.