Domáce kaša kaša: ako urobiť lahodnú zemiakovú kašu zemiakovú na zimu v bankách a mrazené

Viskózne a dubové kdoule nie sú takmer jedlé surové, ale vo forme zemiakovej kaše môžu byť kdoule objavom mnohých. Koniec koncov, kdoule pyré je ľahké pripraviť, a rovnaké pyré môže byť základom pre vaše kulinárske majstrovské diela.

Zloženie: kdoule, cukor Čas záložiek: Leto, jeseň

Na prípravu zemiakovej kaše vhodnej na akékoľvek ovocie: drvené, malé, mierne sfarbené a celkom koláče.

Obsah

  • 1Klasický recept na zemiakovú kašu v pohári
  • 2Mrazené pyré z bezstavovcov
  • \ t

Klasický recept na zemiakovú kašu v pohári

Umyte ovocie, odstráňte poškodené časti, všetko ostatné odrežte a vložte do panvice. Je lepšie neodlúpnuť jadro a kožu, pretože obsahujú aj vôňu.

Naplňte nakrájané kúsky kdoule cukrom v pomere: na 1 kg kdoule musíte odobrať 1 kg cukru a nechať panvicu niekoľko hodín, aby kdoule vypustilo šťavu.

Panvicu položte na veľmi tichý oheň a pomaly priveďte do varu. Varte kdoule až do ponuky. Zvyčajne trvá asi 15-20 minút.

Teraz sa môžete zbaviť koží a semien peretevovým kdoule cez sito a premeniť ich na pyré.

Priveďte pyré pyré do varu a nalejte horúce zemiakové kaše na sterilizované nádoby.

Takže si ponecháte kdoule pyré až do budúcej sezóny.

Bez varenia môžete urobiť pyré.

Mrazené kdoule pyré bez varu

Oloupnite ovocie a odstráňte jadro.

Na uľahčenie práce mixéra rozrežte kdoule na menšie kúsky a opatrne ich rozomlete.

Je lepšie zmraziť zemiakovú kašu, aby ste v tomto štádiu nemohli pridávať cukor. Udržujte kdoule pyré môže byť v sáčkoch so sponou v mrazničke.

Po rozmrazení získate vynikajúcu prípravu na prípravu dezertov a viac. Koniec koncov, kdoule je dokonale kombinované nielen s ovocím, ale aj s mäsovými jedlami.

Kombináciou chutí a experimentovaním s kdoule objavíte mnoho nových jedál.

Pozri tiež video: