Domáce kandizované ovocie z Physalis zeleniny je jednoduchý recept na zber Physalis na zimu.

Zelenina Physalis je veľmi zaujímavé žlté bobule bohaté na vitamíny. Nazýva sa tiež raisin physalis. Z takýchto bobúľ zvyčajne pripravte džem. Ale navrhujem vynikajúci recept, ako napríklad z marmelády Physalis, aby ste vyrobili chutné kandizované zlaté cukríky.

Zloženie: cukor, physalis

Ako urobiť kandizované physalis.

Na prípravu kandizovaného ovocia je potrebné vziať čerstvé varené džemy z bobúľ Physalis, pripravené podľa nášho receptu.

A tak, aby sa kandizované ovocie, naša hotová marmeláda by sa mala variť dlhšie desať až pätnásť minút.

Ďalej opatrne nalejte sirup a hodte bobule na sito.

Potom vyberte krásne, krásne plody Physalis a rovnomerne ich rozprestrite na plech alebo na list preglejky a zakryte bobule listom hrubého papiera. Na to je vhodný pergamen na pečenie.

Po získaní kandizovaného ovocia musia byť plody z džemu dôkladne vysušené. Sušenie našej kandizovanej physalis môže byť vykonané dvoma spôsobmi. Jeden bude dlhší čas a druhý rýchlejší. Ako používať - ​​urob si výber sám.

  1. Vložte list s plodmi, aby sa vysušil pri izbovej teplote.
  2. Sušenie v sušiarni pri teplote 35 až 40 stupňov alebo v elektrickej sušičke.

Pripravené kandizované Physalis, pred balením na skladovanie, musíte naliať cukor. Takáto domáca príprava kandizovaného ovocia je dobre udržiavaná.uzavretá kartónová škatuľa.

Moje deti zvyčajne konzumujú takéto voňavé krásne žlté kandizované ovocie namiesto sladkostí. Varím s nimi veľa rôznych pečív, pridávam do karbonátky, rožky a muffiny.