Domáce jahňacie mäso s hubami - dobrý recept, ako variť jahňacie mäso.

Láska šťavnaté pečené jahňacie s voňavými hubami? Snažte sa variť doma veľmi chutné konzervované jahňacie mäso s prídavkom húb a rôznych korenín.

Zloženie: jahňacina, huby, tuk, červená paprika, bobkový list, cibuľa, múka, paradajky, soľ, paradajkový pretlak, mletý korenie ]

Zložky pre domáce konzervované potraviny:

  • jahňacie mäso (buničina) - 1 kg;
  • tuk na vyprážanie - 120 g;
  • cibuľa - 70 g;
  • huby - 150 gr;
  • paradajky - 150 g;
  • paradajkový pretlak - 1 polievková lyžica.
  • mleté ​​čierne korenie - štipka;
  • paprika - 1 lyžička;
  • soľ - 1 - 1,5 tsp;
  • múka - 20 g;
  • vavrínový list - 1 ks;
  • mäsový vývar - 400 ml.

Aby sme na začiatku pripravili domáce jahňacie mäso s hubami, potrebujeme oddeliť jahňacie mäso od kostí a nakrájať na stredne veľké kúsky.

Z jahňacích kostí potrebujeme urobiť vývar.

A nakrájané kúsky mäsa by mali byť vyprážané v tuku predtým, ako sa dostane zlatistá kôra.

Potom pridáme rozdrvenú cibuľu na panvicu a dusíme ju spolu s jahňacím mäsom, kým cibuľa nebude mäkká.

Potom pridajte nejakú múku na naše domáce sochory (intenzívne miešanie). Bez prerušenia miešania mäso posypte korením a soľou.

Potom pridajte do paradajok nakrájaných na skopové mäso a paradajkovú pastu zriedenú mäsomvývar.

Nalejte mäsový vývar do špargle s mäsom, dajte bobkový list a pokračujte v dusení chutného skopového mäsa na miernom ohni.

Medzitým pripravte huby (môj, čistý, sekaný) a potom ich pošlite na mäso na 5 minút.

Keď je jahňací guláš s hubami pripravený, musí byť zabalený v horúcom sterilnom obale tak, aby horný okraj nádoby bol 1,5 cm voľný.

Potom sa do plechoviek naleje aj omáčka vytvorená počas dusenia.

Okrem toho, naše domáce úlohy musia byť najprv hermeticky uzavreté a potom sterilizované po dobu jednej a pol hodiny.

Zvyčajne, s pridaním takého domáceho guláša, uvarím v rúre na pečenie veľmi rýchlu pečienku. Toto chutné konzervované mäso bude robiť pre varenie ďalších hlavných jedál.