Domáce jablkové pyré s kondenzovaným mliekom na zimu bez sterilizácie

Pre tento domáci recept sú vhodné jablká všetkých odrôd av akomkoľvek vonkajšom stave, pretože kôra a chyby sa počas varenia odstránia. Jablko s jemnou textúrou a krémovou chuťou kondenzovaného mlieka poteší dospelých aj deti.

Zloženie: cukor, kondenzované mlieko, jablká Čas na záložku: Zima, Leto, jeseň

Jablkové pyré s kondenzovaným mliekom sa pripravujú bez sterilizácie, ktorá poteší zaneprázdnené ženy v domácnosti. Podrobný osvedčený recept s krok za krokom fotografie urobil môj príbeh jednoduchším a intuitívnejším.

Na prípravu potrebujeme:

jablká - 1 - 1,5 kg (v závislosti od ich veľkosti a stavu);

cukor - 0,5 kg;

kondenzované mlieko - 150 gr.

Ako vyrobiť jablčné pyré s kondenzovaným mliekom na zimu

\ t

Začneme zberať umytím jabĺk, peelingu, odstránenia chvostov a jadra, nakrájame na malé kúsky.

Kúsky jabĺk prikryte cukrom a nechajte ich, až kým nevypijú šťavu. Bude to trvať približne 2-3 hodiny.

Potom musíte poslať jablká v sirupe do ohňa a variť, kým kusy nie sú mäkké (asi 5-10 minút).

Odložte kúsky z ohňa na chladenie, aby sa dali šľahať ponorným mixérom. Ak máte mixér s kovovou nohou, potom ho môžete rozomlieť aj bez toho, aby ste ho odstránili z tepla.

Varená hmota sa zahreje v miešači, kým nie je homogénna.

Inpridajte kondenzované mlieko.

Miešajte drevenou špachtľou alebo bežnou lyžičkou.

Pošlite do ohňa a varte za stáleho miešania po dobu asi 10 minút.

Nalejte jablkové pyré do pripravených nádob. Zvinúť špeciálny kľúč.

Nádoby otočte hore nohami a nechajte vychladnúť. Potom ich môžete poslať do skladu.

Chutné domáce pyré z jablka s kondenzovaným mliekom, ktoré sa navinie na zimu, možno v budúcnosti použiť jednoducho ako dezert, plnku na štrúdle alebo iné pečivo. Má magický krémový dotyk, ktorý je veľmi obľúbený u detí a všetkých sladkých zubov.