Domáce hovädzie guláš v plechovkách - ako urobiť hovädzie mäso z surového mäsa.

Domáce konzervované mäso - ich zásluhy sú nepopierateľné.Ponúkame originálny recept na hovädzie mäso, v ktorom sa surové mäso jednoducho umiestni do pohára.Nepodlieha predbežnému tepelnému spracovaniu, ale sa pripravuje priamo v bankách počas ich dlhodobej sterilizácie.Tento typ prípravy poskytuje vynikajúcu príležitosť nielen chutné, rýchle, ale aj užitočné a rôznorodé na kŕmenie rodiny.Na ich varenie sa vyžaduje veľa sily.

Zloženie: hovädzie mäso, soľ

Ako variť surové hovädzie mäso v plechovkách.

Počnúc zberom mäsa.Táto chvíľa je jednou z výhod tejto metódy varenia.V každej nádobe na mäso je možné narezať na kúsky rôznych tvarov a veľkostí.Napríklad: štvorce rôznych veľkostí, obdĺžnikové tyče alebo len veľké kusy.Pri varení surového mäsa len v bankách - nebude sa rozpadať a bude si udržiavať svoj tvar dobre, čo umožní, aby sa rôzne druhy jedál a omáčky z prázdneho.

Existujú dva spôsoby výroby takéhoto konzervovaného mäsa.Každá má dve verzie.

Prvá metóda prípravy začína skutočnosťou, že jediná forma krájaného surového mäsa je posypaná soľou (15 - 20 g soli na 1 kg mäsa), pevne umiestnená v plechovkách bez toho, aby bola ohlásená 1 - 2 cm smerom hore a naliata:

v prvej verzii - len studená voda;

v druhom - predvarenom, nie slanom vývare.

V druhom uskutočnení je hotové hovädzie mäsoguláš bude viac želatínový.

Druhým spôsobom vykonávania zberu je, že surové hovädzie mäso nie je solené a vložené do pohárov a naliate slanou vodou (20 g soli na 1 liter vody) alebo v rovnakom pomere solené a ochladené, predtým varené vývary.

Sterilizovať takéto konzervované surové mäso na dlhú dobu - najmenej 7 - 8 hodín.

Hovädzie mäso zo surového hovädzieho mäsa je v zime ideálne na dusenie, vyprážanie, instantné polievky, guláš, pečenie.

Varenie plného jedla s použitím takéhoto hovädzieho mäsa neznamená, že nie je ťažké ani pre osoby, ktoré nie sú mimoriadne silné vo varení.

Pozri tiež: v tomto videu sa kuracie mäso používa namiesto hovädzieho mäsa, ale princíp varenia je rovnaký.