Domáce červené ríbezle kompót. Ako variť kompót na zimu - lahodný recept.

Je veľmi ľahké zachovať červené ríbezle kompótu doma. Vitamínový lahodný kompot na zimu je pripravený veľmi rýchlo a ľahko.

Zloženie: voda, červený ríbezľ, cukor Čas do záložiek: Leto

Varenie kompót začína tým, že je potrebné skladovať všetky komponenty domácej výroby.

Zložky na sirup: 1 l vody, 400 g cukru.

Foto. Červený ríbezľ pre kompót

Ako urobiť kompot na zimu doma.

Zrelé, celé bobule (najlepšie väčšie), oddelené od kefy, umyté a umiestnené na cedník.

Po pretečení vody sa ríbezle rozložia na poháre. Môžete pridať 4-5 boky ovocia. Šípka spočívala v lepšej chuti, farbe a dobrom kompóte.

Banky sa niekoľkokrát pretrepú a pevne podvádzajú bobule.

Nalejte nie horúce cukrové sirupy.

Pasterizujte 20 minút pod krytými viečkami.

Navinúť.

Chladené nádoby sa schovávajú v suteréne.

To je všetko "múdrosť", ako robiť kompót na zimu. Domáce kompóty z červených ríbezlí sa často používajú na prechladnutie. Ale je to veľmi chutné a najčastejšie je opitý len pre zábavu.

Foto. Domáce červené ríbezle kompót

\ t