Domáce bravčové mäso v rúre - ako variť bravčové mäso - jednoduchý recept na pečené bravčové mäso.

Varenie bravčového mäsa si vyžaduje starostlivú prípravu mäsa. Ak sa s tým vyrovnáte, potom sa na varenom bravčovom mäse veľmi ľahko varí. A vyskúšať si a pokúsiť sa variť takúto pochúťku stojí za to, pretože Pečené bravčové mäso je veľmi chutné a zdravé.

Zloženie: bravčové mäso, soľ, mleté ​​korenie, cesnak

Ako urobiť pečenú šunku v rúre.

Vezmite čerstvú bravčovú šunku zo zadnej nohy. Oddeliť nohu od nej, vedie nôž presne pozdĺž kĺbu. Ďalej, znížiť šunku spolu tak, že keď je nasadený uvidíte dve vnútorné kosti. Použite tenký malý nôž na odrezanie hornej panvovej kosti zo všetkých strán a potom ju odstráňte. Kosť, ktorá je pod ňou, môže byť ponechaná na mieste - je veľmi ťažké ju znížiť bez poškodenia vrstvy tuku a hornej kože.

Pripravte takto pripraveného gamma s brúsnym papierom smerom k vám a na ňom urobte malé krížové rezy. Šunku nastrúhajte nasledujúcou zmesou: soľ - 100 gramov, mleté ​​korenie - 25 gramov, cesnak - 5 gramov. Toto množstvo korenenej soli stačí na nakladanie 5 kilogramov mäsa, preto si ho určite pred vážením šunky odvážte.

Šunku umiestnite na hlboký list a umiestnite ju do predhriatej rúry a pečte pri strednej teplote. Mäso umiestnite tak, aby jeho vrúbkovaná koža bola na vrchu. Pečieme šunku v rúrenie menej ako šesť hodín - počas tejto doby sa plne pripraví a stane sa ružovým. Odstráňte šunku z rúry, prikryte fóliou a nechajte úplne vychladnúť.

Uložené pečené bravčové mäso sa skladuje na chladnom mieste, najlepšie v chladničke zabalenej v pergamene alebo v plátnovej obrúske.

Varenie vareného bravčového mäsa doma vám umožní mať po ruke vysokokvalitný a lacný mäsový výrobok, ktorý je v obchode veľmi drahý.

Jednoduchý video recept na varenie vareného bravčového mäsa z bravčového mäsa v rúre z Mom všetkých obchodov - Helena Timchenko alebo len elenka.