Domáce bravčové guláš v rúre na zimu - recept na výrobu bravčového mäsa na pečenie.

Guláš z bravčového mäsa je najbežnejším druhom mäsa na zimu.Pomocou jednoduchého domáceho receptu si môžete konzervovať mäso v plechovke pečeného mäsa.Mať trochu pracoval a mať pripravené mäso v proc, v zime budete mať pripravené chutné mäso jedlo.

Zloženie: bravčové mäso, kmín

Ako variť bravčové mäso v rúre doma.

Mäkká dužina, prednostne s vrstvami bravčovej masti, narezaná na pomerne veľké kusy.Osolte ich a posypte rascou, rozdrvené v mažiari.

Mäso rozotrite v jednej vrstve na plech a nalejte do neho horúcu vodu - nedovolí, aby sa kúsky nalepili na dno formy.

Do dobre vyhrievanej rúry dajte bravčový plátok a opekajte, až kým sa na ňom neobjaví elastická kôrka.Pri vyprážaní, mäso mäso s prominentnej šťavy zmiešané s naliatou vodou.

Bravčové mäso, pečené až do polovice varenia, vyberať z rúry a rozrezať veľké kúsky na menšie porcie.

Usporiadajte kúsky mäsa v horúcich nádobách a naplňte ich horúcou omáčkou, ktorá vznikla na plechu pri pečení.

Rozotrite plechovky s duseným mäsom a zakryte ich a uistite sa, že ste sterilizovali: jeden a pol hodiny, pol litra - jednu hodinu.

Pri servírovaní pripravte bravčové polotovary v rúre, mikrovlnnej rúre, alebo jednoducho naliatím na rošt alebo hrniec.Bravčové guláš je chutné v akejkoľvek forme, ale neprekonateľné so zemiakovou kašou alebo drobivými pšeničnými obilninami.To je obzvlášť cenenékonzervované mäso medzi študentmi a turistami.