Domáce bravčové guláš - recept na výrobu gulášu alebo lahodného bravčového gulášu na zimu.

Guláš je všestranné jedlo. To môže byť podávaný ako prvý a druhý kurz. Recept na guláš sa ľahko pripravuje. Zatváranie pre budúce použitie, dostanete domáce konzervované mäso. Budete mať na sklade hotové jedlo, ktoré môžete otvoriť a rýchlo pripraviť v prípade hostí, alebo keď ste časovo obmedzení.

Zložky: bulharské korenie, kapusta, cibuľa, múka, bravčové mäso, ; 12) sadlo, soľ, kmín

Navrhujeme vytvoriť originálny recept na bravčové bravčové mäso s kapustou.

Na 1 kg hotových konzervovaných potravín budete potrebovať: 0,5 kg skôr mastného mäsa, 20 g bravčového tuku, 1 cibuľu, 0,5 kg kapusty.

Na tankovanie potrebujete 20 g tuku, 20 g múky.

Ako urobiť domáci bravčový guláš.

Mäso niekoľkokrát umyte, osušte, nakrájajte na kusy, smažte v tuku, pridajte cibuľu, soľ, rascu, papriku a dusíme.

Potom pridajte nasekanú kapustu, vývar a dusíme.

A môžete urobiť niečo iné: dusíme kapustu samostatne a na konci pridáme k mäsu.

Na konci kalenia dáme obväz (múku pečenú v bravčovom tuku zriedenom vývarom), dáme trochu viac gulášu na dusenie a vypnutie ohňa.

Ďalšia príprava duseného mäsa je nasledovná: položte horúci guláš do 1 litrovej nádoby. Mäso by malo byť zakryté tekutinou a tukom, zmrazené zhora, aby sa mäso neznečistilo.

Banky sú skrútené kovovými krytmi a sterilizované polotovary najmenej jednu a pol hodiny.

Obstarávanie dlhšie ako jeden rok sa dobre uchováva na chladnom mieste.

Rovnako sa pripravujú aj iné gulášy, napríklad so zemiakmi. Taký domáci guláš z bravčového mäsa so zeleninou je darom pre študentov alebo vonku. Koniec koncov, v nej sú všetky výrobky plne pripravené a všetko, čo potrebujete urobiť - stačí zahriať.