Domáca paradajka a cibuľový kaviár - recept na výrobu paradajkového kaviáru na zimu.

Podľa tohto receptu je paradajkový kaviár obzvlášť užitočný, pretože tepelné spracovanie paradajok sa uskutočňuje v peci. V našej rodine je tento prípravok považovaný za najchutnejší. Tento recept na kaviár z paradajok sa vyznačuje neprítomnosťou ďalšej kyseliny počas konzervácie, čo má priaznivý vplyv na činnosť žalúdka.

Zloženie: bobkový list, cibuľa, petržlen, slnečnicový olej, paradajky, \ t cukor, soľ, kôpor, mleté ​​korenie

Ako variť paradajkový kaviár na zimu.

Paradajky opláchnite, osušte a rozotrite na plech.

Pečieme do mäkka a spracujeme do kaviáru. Na tento účel použite sito, mlynček na mäso alebo mixér. Paradajková zmes cukru, soli a korenia podľa vlastnej chuti.

Nakrájajte cibuľu a smažte ju v slnečnicovom oleji, kým nezískate krásnu zlatistú farbu.

Kombinujte paradajkový pretlak a vyprážanú cibuľu. Dobre premiešajte.

Umiestnite bobkový list.

Kôpru a petržlenu rezu a pridať k zberu.

Umiestnite na sporák a priveďte do varu.

Po päťminútovom varu položte do sklenenej misky a naplňte ju horúcim prelomom.

Zostáva valcovanie a balenie.

Takýto domáci paradajkový a cibuľový kaviár sa skladuje lepšie v pivnici, ale môže byť v chladničke alebo na balkóne.

V zime chutný paradajkový kaviár poteší vás a vašich blízkych bohatou chuťou, svetlou krásnou farbou a naplnením vitamínmi.tak ich potrebujú v zime, telo.