Domáca klobása - ponuka a chutné.Varenie krvnej klobásy so smotanou a vajcami.

Každá žena v domácnosti má svoj vlastný recept na výrobu klobásy. Navrhujem variť jemnú a šťavnatú domácu krv so smotanou. Ako chutné to dopadne - skontrolujte si a napíšte recenzie podľa receptu.

Zloženie: črevá, krv, mäso, smotana, soľ, ; ) mleté ​​čierne korenie, vajcia

Osobitné zloženie salámy obsahuje:

  • mäso (bravčové alebo hovädzie) - 500 - 600 gramov;
  • jedlá krv - 1 liter;
  • vajcia (čerstvé, surové) - 3 - 4 ks;
  • krém (domáci) - 500 ml;
  • soľ - 1 lyžička;
  • mleté ​​korenie - 4 gramy.

Ako urobiť salámu so smotanou doma.

Na prípravu nášho domáceho krvavca je potrebné sekanie (sekanie alebo rolovanie v mlynčeku na mäso) hovädzieho alebo bravčového mäsa.

Potom pridajte soľ, korenie, smotanu a surové vajcia do mletého mäsa.

V poslednom štádiu, za stáleho miešania, by sa mala do našej masy naliať čerstvá krv.

Výsledná náplň sa musí naplniť pripravenými (umytými a lúpanými) črevami ošípaných, konce krúžkov klobás sú pevne zviazané silnými nitkami.

Kované klobásy by sa mali variť v nízko vriacej vode približne desať až pätnásť minút.

Pred jedlom, klobásou, na vytvorenie chutnej kôry musíte vyprážať alebo piecť v rúre na plech.

Krém pridaný do domácej salámy robí jeho konzistencia mäkšou a šťavnatejšou. Podávajte klobásumôže byť s chlebom a cesnakovou omáčkou.