Domáca breza miazga: konzervovanie v nádobách s citrónom. Ako zachovať brezy miazgy na zimu.

Prírodná domáca breza je samozrejme šťava v plechovkách s citrónom, pre kyslú chuť a s nádychom cukru na konzerváciu.

Zloženie: brezová miazga, citrón, cukor Čas do záložky: Pružina

Koniec koncov, ak existuje možnosť zachovať brezy miazgy na zimu, potom najprv, samozrejme, musíte zvinúť brezové miazgy v plechovkách.

Foto. Brezová miazga

Ako zachovať brezovú miazgu na zimu.

S cieľom obstarať brezovú miazgu doma konzerváciou v nádobách je potrebné zmiešať 10 litrov brezovej miazgy s 10 lyžicami cukru a šťavy z jedného citróna. Varíme a filtrujeme cez tenkú tkaninu alebo sito, nalejeme plechoviek, prikryjeme viečkami a zvinujeme. Banky sa otočia a nechajú vychladnúť. Potom ich vezmite na chladné miesto.

Na zlepšenie chuti a vône brezovej miazgy môžete pridať lístky mäty, medovky, citróna a iné aromatické byliny. Môžete pridať do brezy šťava šťavy z iných bobúľ. Napríklad maliny, jahody, čerešne, brusnice.

Fotografia. Brezová miazga

Konzervovaná brezová miazga samozrejme nemá také liečivé účinky ako čerstvo zozbierané, ale je stále prospešné pre telo a môže sa použiť ako osviežujúci nápoj.

Takže si môžete jednoducho zvinúť domácu brezovú miazgu s citrónom v nádobách a recept na zachovanie brezovej miazgy na zimu môže terazusadiť vo vašej knihe ochrany.

No, toto je fotografia pre "snack": breza miazga v pohári s buničinou.