Dobrý guláš z hovädzieho mäsa.

Hovädzí guláš - chutné, výdatné jedlo z diétneho nemastného mäsa. Po pripravení na budúcnosť, budete uvoľniť veľa času, ktorý sa strávil na každodenné varenie mäsa. Proces varenia hovädzieho mäsa je pomerne jednoduchý a každá hosteska sa s ním ľahko vyrovná. Mäso si môžete uchovať podľa tohto receptu v jeho prirodzenej forme alebo s pridaním tých druhov zeleniny, ktoré sa vám páčia.

Zloženie: hovädzie mäso, bobkový list, soľ, hrášok z čierneho korenia

Ako urobiť hovädzie mäso doma.

Lepšie je, aby konzervovanie nebolo široké.

Na začiatku dusíme hovädzie mäso a potom ho pošlite do rúry.

Keď je mäso vyprážané, nakrájajte na kúsky a vložte do pohárov.

Teraz nalejte varený vývar oddelene, pridajte svoje obľúbené korenie.

Nádoby dajte na sterilizáciu: 1 l - 1 hodina 45 min. Uchovávajte v chlade.

Domáca, vysokokvalitná a dobrá hovädzia omáčka je veľkou pomocou. Použite ho na sendviče, ako dressing pri varení polievky alebo boršč, varte veľkú omáčku na druhú.

Pozri ďalší recept na videu: Hovädzie mäso v domácom autokláve !!! Nádoba: 0,5l. Banka pod krytom "Twist-off." Sterilizácia: 115 * C - 115 min.