Dill polievka alebo lahodné konzervy kôpor - jednoduchý recept, ako udržať kôpor na zimu.

Ak použijete tento recept na kôprom, počas zimy budete mať po ruke voňavé, chutné a zdravé slane solené korenie pre prvé a druhé.pokrmy.Konzervovaný, jemný a korenený kôpor, prakticky nie je horší v kvalite ako čerstvé.

Zloženie: soľ, kôpor, mleté ​​čierne korenie

na výrobupotrebujeme lahodný polievkový dresing:

- mladý fenikel;

- mleté ​​čierne korenie - 1 lyžička.pre 1 liter nádobu;

- soľ - 1 polievková lyžica.pre 1 liter nádobu.

Keď si podľa tohto receptu zachovávame kôprom na zimu, všetko sa robí veľmi jednoducho:

Mletý a sušený kôpor sa rozomelie v mlynčeku na mäso, pridá sa korenie, vloží sa hmota do čistých pohárov a otočí sa veka.Kvapalina vytvorená počas zhutňovania zelenín nie je potrebná.

Takéto domáce kôporové výrobky sa dokonale konzervujú v chladničke alebo na inom mieste s rovnakou stabilnou teplotou.

Pri pridávaní obväzu do varných nádob nezabudnite, že už obsahuje soľ a korenie.Preto pridajte soľ a korenie misky konečne až po pridaní koprového obväzu.

Prišli ste s touto metódou zberu kôpkov, ako zbierate zelené?Dúfam, že zanechať spätnú väzbu o recept a zdieľať svoje vlastné spôsoby, ako ušetriť kôpor na zimu v komentároch.