Delicious kdoule kompót na zimu - recept na domáce kdoule.

Voňavé čerstvé japonské kdoule v surovej forme - bohužiaľ - sa prakticky nepoužívajú z dôvodu silnej tvrdosti ovocia a klonovacej chuti. Ale rôzne prípravky, ktoré sa z neho pripravujú, sú veľmi príjemné a voňavé. Preto, že kdoule je hriech, aby sa lahodné a voňavé kdoule kompót na zimu.

Zložky: kdoule, cukor

Ako a koľko variť kdoule kompótu na zimu.

Ak chcete uvariť lahodný kompót, musíte si vziať zrelé plody, umyť ich, vyrezať stredné kúsky a nakrájať ich na plátky. Je potrebné odhodiť všetky semená, stať sa jedovatými, dostať sa do žalúdka.

Dajte kdoule do hrnca na varenie, zalejeme vriacou vodou a blanšíme 10-12 minút pri teplote nie nižšej ako 90 stupňov.

Potom rýchlo vychladnite v studenej vode.

Z 350 g cukru do 1 litra vody je potrebné vyrobiť sirup.

Nalejte do varu v nádobách naplnených plátkami spracovaného kdoule.

Na dne panvice, ktorá bude sterilizovaná, je potrebné dať rošt, dať nádoby a naplniť panvicu vriacou vodou. Doba sterilizácie pre 3-litrové plechovky - 25 minút, pre 1-litrové plechovky - 12 minút a pre pol litra - 10 minút.

Cool roll up banky hore nohami.

Banky s duhovým kompótom sú dokonale zachované nielen v pivnici, ale aj v sklade obyčajného mestského bytu.

Chutné domáce kdoule kompót stojí za to pripraviť z dôvodu, že jeho plody majú veľmi dobrý vplyv nanervový systém a pomôže vám prekonať zimnú náladu a dokonca aj depresiu.