Cuketa yurts - chutný cuketa šalát na zimu

Môj manžel rád Yurch cuketa zber viac ako ostatné. Cesnak, petržlen a sladká paprika mu dodávajú špeciálnu, mierne nezvyčajnú chuť cukety. A meno Yurcha je spojené s jeho vlastným menom Yuri.

Zloženie: bulharské korenie, petržlen, cuketa, slnečnicový olej, paradajky, cukor, soľ, ocot, hrášok z čierneho korenia, cesnak Čas na záložku: Leto, Jeseň

Bez ohľadu na to, aké to je, ale skutočnosť, že v zime z našej pivnice, v prvom rade, poháre s Yurchi vždy zmiznú. Navrhujem, aby ste tiež využili môj recept s fotografiami krok za krokom a pripravili najkrajší šalát z cukety, korenia a paradajok pod nezvyčajným názvom Yurcha z cukety na zimu.

Ako urobiť zucchini šalát na zimu

\ t

Pri zbere potrebujeme 3 kg pripravenej squash. Cuketa sa môže užívať buď veľmi mladá, s jemnou kožou a bez semien, alebo zrelá. Ale v druhom prípade je potrebné ich vyčistiť a vystrihnúť uprostred. Nakrájajte squash na kocky o veľkosti 3-4 cm.

Bulharské korenie (1 kg) sa zbaví semien a rozreže na kúsky približne rovnakej veľkosti ako na fotografii.

Potom rozomlieť na hrubom strúhadle, zlikvidovať kožu alebo zmiešať 1 kg zrelých paradajok a 10-15 veľkých strúčikov cesnaku s mixérom.

Pridajte 200 gramov nasekanej petržlenovej vňaťe. Berieme len mladé listy, chvosty vyhodené.

Nebojte sa, ukázalo sa, že je to dosť veľká partia, ale malo by to tak byť.

Kombinujeme paradajka s petržlenom, pridáme soľ (80 g), cukor (200 g), 10-12 hrášku korenia. Nalejte do slnečnicového oleja (300 ml) a octu (100 ml). Miešajte, priveďte do varu, odlievajte cukinu a papriku.

Po varení sa varí 1 hodinu. Občas sa stretávame s drevenou špachtľou.

Zvarený polotovar vložte do čistých suchých plechoviek. Sterilizujte 30-40 minút, potom navinúť.

Ochlaďte a vyberte na chladné miesto. V pivnici Yurcha dokonale uchovali aj dva roky.

Použite môj jednoduchý postupný krok Yurchiho z cukety a položte si v zime tak obľúbený predvalok na zimu. Dúfam, že medzi vaše zoznamy zimných šalátov Yurch cuketa bude mať svoje správne miesto.