Cuketa vyprážané s cesnakom a bylinkami - lahodný a jednoduchý recept: cuketa v ukrajinčine na zimu.

Zucchini v ukrajinčine, v zime diverzifikovať svoje menu. Tieto konzervované cukety budú vynikajúce studené občerstvenie a okrem mäsa, obilnín alebo zemiakov. Je to diétna zelenina, obsahuje mnoho užitočných zložiek a je veľmi dobrá pre zdravie. Odporúča sa jesť čo najviac ľudí s bolesťami kĺbov. Preto by mala byť chutná a jednoduchá konzervácia cukety na zimu v arzenále každej hostesky.

Zloženie: zucchini, maslo, petržlen, soľ, kôpor, ) ocot, cesnak

Súprava výrobkov na 1 liter nádoby prázdneho:

- mladé squash 1,7 kg;

- rastlinný olej 100 až 120 g;

- cesnak - 15 g.

- zelené - 7 g.

- soľ - 10 g;

- Ocot (9%) - 40 ml.

Ako variť vyprážané cukety s cesnakom a bylinkami na zimu.

Príprava cukety v ukrajinčine začína tým, že kupujeme mladé cukety malých rozmerov (5-6 cm v priemere).

Nakrájajte na hrúbku 2 - 2,5 cm.

Fry v rastlinnom oleji.

Na tanier položte squash, aby sa ochladil.

Jemne nakrájajte zelené (kôpor, petržlen).

Libra cesnaku v malte.

V umyté a sušené nádoby, nalejeme rastlinný olej a ocot na dne, dať zelených, cesnak a dať cukety pevne. Nádoba musí byť naplnená 2 cm pod krkom.

Potom ho prikryte sterilnými viečkami a sterilizujte. Doba starnutia vo vriacej vode: 0,5 l plechovky —25 minút, 1 liter plechovky - 40 minút.

Potompostupy, banky musia byť hermeticky utesnené, položené hore nohami a zakryté uterákom. Nechajte vychladnúť.

Konzervácia cukety na zimu podľa takejto chutnej domácej receptúry je jednoduchá a lacná. V zime, otvorené a jesť vyprážané cukety budú veľmi pekné, chutné a zdravé. Taký je jednoduchý a jednoduchý recept na zimu.