Cuketa marinovaná v šťave z repy a jabĺk nie je obyčajný marinádový recept, ale chutná a originálna príprava na zimu z cukety.

Môžete variť cukinu marinovanú v šťave z repy a jabĺk, ak vaša domácnosť nie je proti zime, aby ste si mohli vychutnať cuketu a všetky recepty, ktoré steuzavreté predtým, už trochu nudné.Snažte sa, aby tento neobvyklý prípravok, marináda, ktorá je šťava z červenej repy a jablkový džús bude vrcholom.Nebuďte sklamaní.Okrem toho, variť takéto nakladané cukety - jednoducho nie je miesto.

Zloženie: zucchini, kyselina citrónová, maslo, šťava z repy. semená kôpru, jablkovej šťavy

Marinovanie sa začína výberom surovín.Pre náš recept potrebujeme len mladé squash - bez semien.

Odstráňte squash z oblečenia (očistite kožu) a nakrájajte na kruhy (nie hrubé) alebo ich rozrežte na kocky a okamžite ich vložte do pripravených pohárov.

Na naliatie marinády je potrebné pripraviť:

- šťavu z repy (požadovaná červená repa) - 1 šálka (200 g),

- jablková šťava (najlepšie z kyslého ovocia)) - 1 šálka,

- pridajte chudý (lepšie rafinovaný) olej - 1 šálku,

- jednu z kyselín (askorbová - 2 g. Alebo citrón - 3 g.),

- Kôstkové semená rozomleté ​​na prášok - 1 krabička.tabuľky.

Pri varnom liatí naplníme cukety a veľmi rýchlo hermeticky zapečatíme plechovky.Spin lepšie zabalené pred chladením.

Marinovaná cuketa, varená podľa tohto originálneho domáceho receptu, produkuje veľmi krásnu repu \ tfarby a jablková šťava im dodávajú jedinečnú voňavú a príjemnú dochuť. Takáto príprava cukety určite prekvapí hostí, ktorí k vám prišli.