Čierne ríbezle vo vlastnej šťave bez cukru - recept na domáce prípravky na zimu.

Recepty na domáce prípravky na zimu zahŕňajú použitie veľmi odlišných technologických postupov. Ponúkame Vám na prípravu tohto jednoduchého receptu. Čierne ríbezle vo vlastnej šťave bez cukru je dobré nielen preto, že proces varenia nezahŕňa použitie cukru, čo znamená, že bobule budú vhodné v zime pre tých, ktorí sú nútení držať sa diéty s nízkou spotrebou cukru, ale tento recept vám ušetrí čas a námahu.

Zloženie: čierne ríbezle Čas na záložku: Leto

Užitočné čierne ríbezle - foto.

Ako variť ríbezle vo vlastnej šťave bez cukru.

Starostlivo vybrané veľké plody, opláchnite, dobre osušte.

Naplňte pripravené plechovky (na závesy) bobuľami.

Kryt s viečkami.

Na panvicu položte na dno drevenú mriežku alebo handru, napoly naplnenú vodou. Preneste tam banky s čiernymi ríbezlami. Udržujte na ľahkom ohni, kým sa voda nezohreje. Po bobule dať šťavu a obsah nádoby je znížená na polovicu, nalejte bobule z dvoch plechoviek do jedného. Znova zakryte. Zahrejte na 85 ° C. Pasterizujte litrové plechovky maximálne 25 minút.

Zvinúť plechovky.

Skladujte na chladnom mieste.

Súhlasím s tým, že tento recept na domáce prípravky na zimu bez cukru je veľmi jednoduchý na prípravu a čierne ríbezle vo vlastnej šťave bez cukru si zachovávajú všetky blahodarné vlastnosti bobúľ na príťažlivosti.celú zimu

Čierne ríbezle vo vlastnej šťave bez cukru

\ t