Chutný hustý džem z broskýň bez cukru - ako urobiť broskyňový džem na zimu.

V súčasnosti sa čoraz viac ľudí zaujíma o správnu výživu, konzumuje minimum cukru. Niekto sa pozerá na postavu, pretože niekto veto na sladkosti uložil zdravotný stav. A tak ťažké opustiť "hormón radosti"! Vyskúšajte si doma bez cukru broskyňový džem.

Zloženie: Broskyne

Takáto príprava na zimu je úplne nenáročná, ale užitočná mňam. Domáca marmeláda je sladká, jantárová a temperamentná.

Ako vyrobiť broskyňový džem bez cukru.

Začnite varenie triedením poškodených broskýň.

Potom umyte ovocie, nechajte vodu odtiecť, nakrájajte na plátky, odstráňte kamene.

Nalejte trochu vody do hrnca na varenie, dajte broskyne a pošlite ich na nízke teplo.

Miešajte ovocie, sledujte konzistenciu. Hmotnosť broskyne sa musí výrazne znížiť.

Uistite sa, že je zaseknutý papier pripravený kvapkaním na studený tanierik. Ak si kvapka zachová svoj tvar, nerozšíri sa, zázrak broskyňového slnka je pripravený.

Zahrievajte v suchých, vyhrievaných nádobách. Naplňte ich broskyňovým džemom na prst pod krkom.

Obrobok skladujte na chladnom mieste.

Môžete bez obmedzenia zaobchádzať s týmto domácim ochuteným, lahodným a sladkým dezertom pre vaše deti, ktorých telo potrebuje minerály a vlákninu. Sladká príprava bude vhodná aj pre hostí, ktorí zápasia s váhou alebo kontrolujú cukor v krvi. Okrem toho, džem zBroskyne bez cukru sú tiež skvelou náplňou na pečenie.