Chutné mäso chlieb - zloženie, recept a varenie mäsa chlieb doma.

Mäsový chlieb je v skutočnosti jeden veľký karbanák, ale pečený v rúre. Poznať zloženie, mať recept a poznať technológiu varenia je veľmi ľahké, aby sa sami doma. Táto úloha bude na ramene aj pre tých neskúsených hostesiek. Začneme spolu.

Zloženie: mäso, sadlo, soľ, vajcia

Začneme variť chlebový chlieb prípravou chutného domáceho mletého mäsa. Zloženie mäsa v plnke to, čo vaša rodina rád.

V prípade 1 kg rožkového mäsa berieme najmenej 5 vajec.

Všetky ostatné zložky sú určené pre chuť hostesky alebo pre tých, pre ktorých je potravina pripravená. Môže to byť: korenené bylinky, korene, zmesi papriky. Môžete pridať chlieb namočený v mlieku, a môžete pripraviť čistý mäsový pokrm.

Zmiešajte korenie a soľ mletú s vajcami dobre. Čím lepšia zmes, tým bude mäsová hmota rovnomernejšia.

Potom je forma, v ktorej sa bude praženie vykonávať, dobre namazaná bravčovým tukom. Takáto forma môže byť husa, nízky hrniec alebo niečo iné.

Vyplnený plnkou vyplňte formulár. Musí byť dobre podkopaný. Ak sa podvádzaniu nedáva náležitá pozornosť, potom sa v hotovom produkte vytvoria dutiny, čo zhorší kvalitu konečného produktu.

Chutné pečivo z mäsa v rúre alebo v rúre.

Na konci pečenia sa výrobok vyberie a namastí vaječným bielou. Potom znovaprejde do rúry na niekoľko minút. V dôsledku takýchto manipulácií sa ukázalo, že je to krásne a chutné.

Ako vidíte, výroba mäsového chleba je jednoduchá a jeho zloženie je veľmi jednoduché. Pripraviť recept nie je ťažké. Hotový výrobok používame na ranné alebo obedové sendviče, mäsové šaláty alebo len občerstvenie.

Pozri tiež video: Ako variť mäsový bochník - sekaná.