Chutné korenené korenie mrkvy na zimu s cesnakom a šťavou z rakytníka.

Tento originálny korenený korenia recept je ľahko reprodukovať doma. Aj keď ste sa prvýkrát zapojili do prázdnych miest, som si istý, že budete určite úspešný. Napriek tomu, že recept na korenie je celkom originálny, je veľmi ľahké ho vyrobiť. Poponáhľajte si to vidieť.

Zloženie: mrkva, šťava z rakytníkov, cukor, soľ, cesnak

Čo tvorí korenie: okrem mrkvy (1 kg) budete potrebovať cesnak (300 gramov), soľ (5 gramov), šťavu z rakytníkov (200 gramov), cukor (100 + 100 gramov).

Ako urobiť korenie mrkvy s cesnakom.

Mrkva sa musí očistiť, možno ju narezať na veľké kusy, takže je vhodné vložiť do hrnca.

Pridajte prvých 100 g cukru do vody.

Varte na miernom ohni tak dlho, kým sa zmäkne.

Ďalej, horúca mrkva musí byť mletá cez sito a zvyšné zložky pridané do zmesi (nezabudnite na druhú časť cukru). Pamätajte si, že musíte cesnak alebo sekanie jemne zatlačiť.

Hotové korenie mrkvy s cesnakom sa pripravuje v pripravených nádobách, sterilizuje sa najmenej 10 minút a valcované.

Po ochladení je potrebné zaslať polotovary mrkvy na uskladnenie v pivnici alebo v sklade.

Takéto korenie mrkvy je univerzálne. Je tiež chutné na sendvič, a ako obliekanie v polievke, to tiež vyhovuje šalát ... Myslím, že vy sami premýšľatemnoho ďalších možností pre jeho použitie. Spätná väzba a pripomienky sú vítané.