Chutné baklažány s fazuľou na zimu - jednoduchý zimný šalát

Zimný šalát s fazuľou a baklažánom je veľmi vysokokalorické a chutné jedlo. Baklažánky dávajú pikantnosť na šalátový šalát, a fazuľa, aby jedlo vyživujúce a výživné. Toto občerstvenie môže byť podávané ako samostatné jedlo, alebo navyše k hlavnému menu.

Zloženie: baklažány, bulharské papriky, mrkva, slnečnicový olej, paradajky, cukor, soľ, ocot, fazuľa, cesnak Čas na znášanie: Jeseň

Jednoduchý krok-za-krokom recept na prázdne, ilustrované fotografie, navrhujem uzavrieť na zimu.

Pred začiatkom konzervovania pripravíme všetky potrebné produkty:

1 kg baklažánu;

750 g rajčiaka;

250 gramov mrkvy;

250 gramov sladkej papriky;

100 gramov cesnaku;

1 šálka fazule;

125 gramov cukru;

35 g soli;

50 g 9% octu;

250 gramov slnečnicového oleja.

Ako urobiť zimný šalát s fazuľou a baklažánom

\ t

Začneme variť varením fazúľ, predtým namočených na noc v nejakej vode, jednu hodinu. Fazuľa na zber vybrať nie razvararuyu, takže si zachováva tvar po varení.

Vyčistite všetku zeleninu. Rozomlieť mrkvu v mixéri. Sladké mäsité korenie nakrájame na prúžky. Baklažán nakrájame na kocky. Výsledkom by mala byť zelenina na fotografii.

Brúsiť cesnak s paradajkami v mlynčeku na mäso.

Zelenina sa pridáva do paradajkového pretlaku.

Zmiešamesoľ, cukor, slnečnicový olej v nádrži, kombinovať s mletou hmotou, priviesť do varu a variť 20 minút.

Potom pridajte prevarené fazuľa, jemne premiešajte a varte ďalších 10 minút.

Nakoniec pridajte 50 g 9% octu a varte 5 minút.

Snažiť sa ochutnať, či sú všetky korenia dosť, položte ich do sterilizovaných plechoviek a zvarte varené viečka.

Teraz je potrebné pokryť konzervovaný šalát dekou a nechať vychladnúť. Po ochladení preneste obrobok do pivnice alebo do skladu.

Lahodný baklažán s fazuľou podávaný na príbehu s pečeným alebo pečeným mäsom. A ak hostia náhle prišli k vám na svetlo, potom sa takýto zimný šalát môže podávať na stole ako občerstvenie. Nezáleží na tom, ako sa podáva tento baklažán a haricot billet, v každom prípade bude každý vynikajúci!