Cherry vo vlastnej šťave s cukrom: recept na domáce prípravy na zimu.

Cherry vo vlastnej šťave s cukrom - užitočná príprava na zimu. Má veľký záujem a popularitu. Ak chcete jesť, knedle a koláče, potom je od leta vhodné pripraviť si plnku, čerešne sú vhodné pre túto úlohu.

Zloženie: čerešňa, cukor Čas záložiek: Leto

Foto: Čerešňa - najviac šťavy.

Recept na varenie.

Zloženie: čerešne, 1 liter - 1 šálka cukru.

Umyte celé zrelé čerešne, odstráňte jamy. Nalejte do bánk, nalejte odvar z kostí so šťavou uvoľnenou počas sťahovania. Pridajte cukor, priveďte do varu. Nalejte do banky, sterilizujte: 15 minút 0,5 litra a 20 minút litrových nádob. Zvinúť Ochladiť a schovať v suteréne.

Lahodné čerešne sú ideálne pre náplne do koláčov, knedlíkov. Môže byť použitý ako prídavná zložka rôznych krémov: tvaroh, proteín.