Cestoviny Pomaranče - Domáce varenie

Mnoho pomarančov a citrónov sa nejedlo naraz a vitamín C je veľmi užitočný, najmä v zime. Áno, a to sa stáva, že si kúpil pomaranče, ale nie sú, len nie chutné. Je to škoda vyhodiť, ale nechcem jesť. Prinášam do vašej pozornosti, ako urobiť marshmallow z pomarančov.

Zloženie: pomaranč, citrón Čas do záložiek: Celý rok

V ideálnom prípade by ste mali do tohto receptu pridať toľko citrónov ako pomaranče, ale to nie je potrebné. Použite ovocie, ktoré máte.

Umyte pomaranče a citróny a utrite ich uterákom. Nakrájajte na krúžky, odstráňte kamene a spolu s šupkou rozdrvte mixér v rôznych pokrmoch.

V prípade potreby pridajte cukor a citrón.

Nasledujte trochu variť výslednú kašu. Od okamihu varu stačí 10 minút na to, aby sa kôry zmäkli a prebytočná kyselina je preč.

Vyberte oba hrnce z pece a znovu ich rozšľahajte v mixéri.

Plech zakryte papierom na pečenie a namažte ho rastlinným olejom. Preneste oranžovú a citrónovú hmotu do rôznych pečivových vriec alebo použite bežné vrecká.

Namiešajte pomarančovo-citrónovú hmotu v pásoch na plech na pečenie a trochu ju vyrovnajte lyžičkou.

Zapnite plynovú rúru na teplotu +100 ° C, na strednú poličku umiestnite plech na pečenie a s mierne otvorenými dvierkami vysušte marshmallow na 2 - 4 hodiny v závislosti od hrúbky vrstvy.

V elektrickej sušičke, sušenie marshmallow o niečo dlhšie, ale bezpečnejšie.Tam nie je presne horieť a suchšie viac rovnomerne.Na sušenie marshmallow v sušičke by ste mali používať priemernú teplotu (režim Medium) počas prvých 3-4 hodín a režim Low (Nízky) na ďalšie 4 hodiny.

Hotová pastila by mala byť na pohľad a suchá a nelepiť sa na ruky.Z panvice odstráňte stále teplú pastilku a vyskúšajte získanú pochúťku.

Kombinácia nezlučiteľného je mottom tejto pani.Preto sledujte video, ako pripraviť pastilku z grapefruitu, pomaranča a ... uhorka: