Červený rybíz marinovaný vo vlastnej šťave - jednoduchý a originálny recept na domáce prípravky na zimu.

Marinovaný červený ríbezle, okrem toho, že je pre telo v zime užitočný, je tiež vynikajúcou dekoráciou na prípravu a podávanie jedál v tomto drsnom čase.

Zloženie: voda, klinčeky, nové korenie, škorica, červený ríbezľ, \ t cukor, ocot Čas do záložky: Leto

Na morenie potrebujeme: 1 l šťavy, 0,5 litra vody, 4 polievkové lyžice octu, 1 kg cukru.

Na liter plechovky 8 kusov klinčekov a nového korenia, kúsok škorice.

Vytlačte šťavu z bobúľ, pridajte vodu. Zahrievajte a pridajte zvyšné zložky okrem octu. Variť. Po pridaní octu a priveďte do varu. Vyňaté z produkcie, cool.

Banky týkajúce sa „závesov“ na zaplnenie čistých ríbezlí.

Nalejte marinádu. Sterilizácia 3 minúty. Zrolovať, otočiť. Ochlaďte banky do pivnice.

Tento spôsob výroby je jednoduchý, chutný a originálny moriaci recept. Červené ríbezle marinované vo vlastnej šťave majú zvláštnu ostrosť a pikantnú chuť. Marinované bobule sú relevantné pre mäso, šaláty a dressingy.

Foto. Červený rybíz - jednoduché recepty na zimu

\ t