Čerstvo solené uhorky s dubovými listami. Jednoduchý recept na poznámku.

Po poslednom čakaní na čerstvé uhorky z kuchynskej záhrady sa nečaká variť v solených nádobách. S cieľom urýchliť proces solenia, získať požadovaný produkt a možnosť ukázať sa, že je dobrý kuchár, je tu jednoduchý domáci recept slaných instantných uhoriek.

Zloženie: dubové listy, uhorky, soľ

Pri 3 kg. uhorky potrebujú 2,5 litra. voda a 280 g soli. - soľanka je nevyhnutná. Dubové listy

Foto: Dubové listy

Ako urobiť slané instantné uhorky.

Umyté uhorky v blízkosti kmeňa a na nose trochu orezané, prepichnúť stred každej uhorky nožom.

Hoď pár hrsť dubových listov do nádoby a aplikovať uhorky na vrchol. Naplňte nádobu, vyhoďte jednu hrsť dubových listov zhora a naplňte ju silnou vriacou soľankou. Dubové listy nie sú pridané pre krásny výhľad. Vďaka tejto prísade, uhorky nebudú letargické, budú chrumkavé.

Podľa tohto receptu môžete veľmi ľahko a rýchlo variť solené uhorky. Uhorky vyrobené týmto spôsobom sú pripravené ísť na stôl za deň. Chrumkavé uhorky sa servírujú do druhých chodov, kričia s chuťou a práve tak - je to samo o sebe veľmi chutné jedlo.