Čerstvé brusnice vo vlastnej šťave s medom - originálna a užitočná príprava brusníc bez varenia na zimu.

Týmto spôsobom získaná brusnica brusná má krásnu prirodzenú farbu a zmäkčenú chuť čerstvých bobúľ. V zimnom a jesennom období bude táto brusnica vo vlastnej šťave obzvlášť chutná, ak ju podávate na dezert. Berry vyzerá a vyzerá a chutí - úplne čerstvé.

Zloženie: brusnice, med

Ako variť brusnice vo vlastnej šťave s medom.

Čučoriedková busta. Oddeľte dobré, zrelé, nepoškodené bobule od malých, prezretých a previsnutých.

Najprv pripravte náplň bobúľ. Zmačkané moje suroviny, vložiť do cedníka a čakať nejakú dobu, kým voda kanalizácie.

Umiestnite na plech a držte v rúre, kým plody brusnice nie sú kulhavé.

Bobule musia vychladnúť a rozomlieť cez tenkovrstvové plátno alebo sito.

Pridajte med. Počet kúskov mletých plodov by sa mal brať dvakrát viac ako med, t. 2: 1.

Všetko dobre premiešajte, kým nebude hladké.

Potom, s dobrými plodmi (umyté a sušené na uteráku), naplňte poháre na ramená.

Naplňte bobuľou, ktorá sa vylieva na krk, neustále sa pretrepávajte tak, aby boli prázdne miesta lepšie naplnené.

Čučoriedka je pripravená bez varenia.

Konzervy z orechov na zimu sa dobre uchovávajú v teplej skladovacej miestnosti alebo v skrini.

Takéto čerstvé brusnice vo vlastnej šťave s medom, okrem dezertov, možno použiť ako náplň do koláčov, môžete si vyrobiť vynikajúci ovocný nápoj a všetky druhy ovocia.lahodné omáčky.