Čerstvé bravčové kotlety pre budúce použitie - recept na výrobu kotlety a ich uchovanie na zimu.

Vykostené bravčové kotlety sa varia z kusu bravčového mäsa, ktorý sa nazýva rezanie. Tento recept je užitočný, keď máte veľa takéhoto mäsa a jednoduchý guláš z neho je škoda. Slepé vám umožní mať na ruke rýchle a chutné hotové kotlety na akékoľvek prílohu.

Zloženie: múka, bravčové mäso, bravčový tuk, soľ, kmín, 12) paradajková omáčka

Ako variť kotlety pre budúce použitie.

Bravčová panenka rezaná cez vlákno na kúsky s hrúbkou do 2 centimetrov. Porazte mäsové guľky s kuchynským kladivom do hrúbky jedného centimetra a soli. Mix špičkovej pšeničnej múky s mletým kmínom a roll karbonátky v tomto chlebe. Slaninu zohrievajte na panvici a smažte karbonátky do ružovej farby. Preložte karbonátky do litrových pohárov, zalejte každú vrstvu omáčkou: paradajka alebo biela na báze múky a kostného vývaru. Jednoročné nádoby pevne prilepte viečkami a potom ich vložte do sterilizácie. Ak sterilizujete karbonátky v bežnej panvici, sterilizácia trvá presne 2 hodiny. Ak máte špeciálny domáci sterilizátor, sterilizáciu možno skrátiť na 1 hodinu.

Konzervované bravčové kotlety v zime sa môžu zohrievať ich odstránením z plechoviek alebo odstránením tesniaceho veka a vložením nádoby do vriacej vody na 40 minút. Uprednostňuje sa druhý spôsob ohrevu - kotlety sa zahrejú spolu s omáčkou a ochutnajú rovnako ako upripravený.