Bravčová polievka domov v žalúdku - recept na výrobu svitkov z pečene doma.

Bravčové mäso môžete uvariť po zabití domáceho bravčového mäsa alebo zakúpením všetkých potrebných bravčových častí na trhu. Tento mäsový výrobok, ak doňho vložíte všetky potrebné ingrediencie a zopakujete prípravu špecifikovanú v recepte, bude veľmi chutný.

Zloženie: sadlo, bravčové mäso, soľ, kmín, mleté ​​čierne korenie, \ t cesnak

Ako urobiť z bravčovej pečene a drobov v žalúdku.

Vezmite čerstvé srdce, pľúca a pery. Vyčistite dobre a opláchnite studenou vodou. Pridajte k týmto drobom kúsok mäsa - dosť na pol kilogramu.

Pripravte pripravené potraviny až do polotovaru - môžete variť na jednej panvici.

Samostatne varte pečeň, ktorá sa pripravuje o niečo menej času.

Varené mäso nakrájajte na malé kúsky 1,5 x 1,5 cm

.

Rozkrájané potraviny sa premiešajú, pričom sa pridá pol kilogramu čerstvej slaniny, nakrájané na menšie kúsky.

Tento polotovar sa naváži na kuchynskej váhe a pridá sa soľ (10 g), čierne korenie (3 g) a semená kmeňa (8 g) na každý kilogram výrobku. V trecej miske vmasírujte strednú hlavu cesnaku a pridajte ju aj do mäsovej zmesi - všetko znovu premiešajte.

Naplňte bravčový žalúdok voňavým mletým mäsom a hlien očistite hrubou soľou a shkrebkou. Dobre sa umyte vo viacerých vodách.

Šiť napchatý žalúdok na oboch stranách - použitieťažké vlákno.

Vložíme budúce bravčové mäso do veľkej panvice, prikryjeme vodou a dáme do varu. Polievku varte 30 minút a uistite sa, že var je mierny.

Umiestnite horúce strmene medzi dve veľké dosky a nastavte tlak zhora. V tomto stave umiestnite výrobok na chladnom mieste 30 hodín.

Bravčové mäso v žalúdku sa môže konzumovať bezprostredne po dozrievaní a môže sa fajčiť.

Brawn - video recept: