Ako zmraziť zákusky

Skutočné hostesky sú schopné plánovať všetko vopred, najmä pokiaľ ide o prípravu na dovolenku. Všetci pripravení vopred, aby si čas a jeho milovaný. Ale sú tu „korónové“ jedlá, ktoré zaberajú veľa času, ale bez nich stôl nie je stolom. Povedzme, či je možné zmraziť zákusky, sú to choux pečivo a profiteroles.

Zloženie: cesto na choux, profiteroles, zákusky Čas na záložku: Celý rok

Už vieme, ako zmraziť choux cesto. Choux cesto je dokonale zamrznuté, ale môžeme ísť dopredu? Čo keď zmraziť už pečené buchty? Čo sa s nimi stane?

Okamžite upokojte, môžete zmraziť buchtu pre zákusky. Na tento účel piecť buchty ako obvykle, rezané ostrým nožom a chladné.

Potom dajte buchty do vrecka a najlepšie do nádoby s vekom tak, aby sa nedopatrením nerozdrvili a nerozbili a odvážne ju položili do mrazničky.

Mesiac a pol sa s nimi určite nič nestane, overuje sa opakovane.

Deň pred sviatkom vyberte buchty z mrazničky, položiť ich na plech a poslať ich na rozmrazenie v rúre. V rúre sa prebytočná vlhkosť odparí a buchty sa nezmäknú a kôra sa opäť stane jemnou a chrumkavou. Nie nad suchý, 5-10 minút pre tenké zákusky je dosť.

Teraz ich môžete naplniť krémom a nechať vsiaknuť. Zákusky so smotanou možno uchovávať v chladničke až 5 dní.

Niektoré mrazené a ready-to-jesť zákusky so smotanou, ale je potrebné povedať, že pri rozmrazovaní buchta sa stáva mokré a lakomý, ale niektorí ľudia majú radi. Ale ak sa rozhodnete zmraziť hotové zákusky so smotanou, potom by ste nemali zakryť polevou, alebo posypať práškovým cukrom. To možno urobiť aj po rozmrazení, mierne osviežujúci vzhľad vašich zákuskov, a stráviť dosť času.

Ako variť chutné zákusky, pozrite sa na video: