Ako zmraziť osiky vtákov

„Huba šťastia“ alebo osika, jedna z najchutnejších húb. A polievka z osikových húb, alebo zemiaky so smaženými šampiňónmi v zime, je jednoducho chutná a vôňa čerstvých húb vám pripomenie zlatú jeseň a tú „loveckú vášeň“ huby. Bez ďalších okolkov, zvážte, ako zmraziť osika.

Zloženie: huby, huby osiky Čas záložiek: Leto, jeseň

Obsah

  • 1Mrazené surové huby
  • 2Hríbiky s vareným mrazom
  • 3Vyprážané osiky
  • \ t

Mrazené surové huby

Pre tento typ mrazenia sú potrebné hladké, silné a malé huby. Zmontujte ich, vyčistite lesné nečistoty a vložte ich do cedníka, opláchnite tečúcou vodou. Namočte osika by nemala, inak budú absorbovať vodu a môžu byť krehkejšie.

Huby sušte na tácke, potom ich zložte do vrecka so sponou alebo nádobou a umiestnite ich do mrazničky.

Ľanové špargle

\ t

Nakrájajte veľké huby na kúsky, prezrite si škodcov a varte ich v osolenej vode po dobu 10-15 minút. Aspire sa varí do úplnej pripravenosti asi 40 minút, ale je to zbytočné pre zmrazenie.

Varné huby by sa mali občas miešať so zberačom a pravidelne odstraňovať znečistenú penu.

Vyklopte varené huby v cedníku a nechajte ich vychladnúť ana odtok Čím menej vody je, tým lepšie pre huby, a v zime bude ľahšie variť pokrmy.

Varené huby by sa mali skladovať v nádobách. Koniec koncov, varené huby v balení sa rozprestrie v beztvarej hmote, a to nie je pohodlné, a nie veľmi krásne.

Ak je kontajner veľký - nezáleží na tom. Mrazené huby sú dokonale narezané a bez rozmrazovania a vždy môžete odrezať od "tehly" množstvo, ktoré potrebujete.

Vyprážané osiky

Vypočítajte huby, nakrájajte na malé kúsky a varte v osolenej vode asi 15 minút. Vypusťte vodu. Cibuľu na panvici smažíme až do polopripravenej, potom dáme varené pomarančové pančuchy na cibuľu, prikryjeme panvicu vekom a na chvíľu dusíme. V žiadnom prípade nemožno prevariť huby. Je lepšie, aby sa tu prevaril, než aby sa presušil.

Ochladzujte huby, vložte ich do nádoby a uložte ich do mrazu. V zime všetko, čo musíte urobiť, je vytrepať obsah nádoby na panvici a zahriať ju.

Mrazené huby nemusia byť osobitne rozmrazené, počas procesu varenia sa rozmrazujú.

Čas použiteľnosti v mrazničke čerstvé a varené huby osiva do 6 mesiacov, pečené do 2 mesiacov.

Vychutnajte si jedlo a sledujte video o tom, ako správne zmraziť osika huby: