Ako zmraziť jogurt - pripraviť domáce jogurt zmrzlina

Jogurt, rovnako ako väčšina mliečnych výrobkov, je dokonale zmrazený. Takže, ak chcete získať jemnú zmrzlinu z jogurtu, potom máte obrovský výber hotových jogurtových obchodov, alebo domáce, domáce varené.

Zloženie: jogurt, med, ovocie Čas na záložku: Celý rok

Ak chcete zmraziť pripravený sklad jogurt, potom sa nedívajte na prítomnosť živých baktérií. V tomto prípade je absolútne nedôležité, pretože pri teplote -18 ° C zomrú akékoľvek baktérie. Pozrite sa na zahusťovadlo používané na výrobu jogurtu. Ak je súčasťou želatíny, položte tento jogurt na poličku a pozrite sa na iný. Mrazený jogurt v mrazenom stave je veľmi chutný, ale konzistencia je o niečo hustejšia ako bežná zmrzlina a v ňom je veľa ľadu, pretože mliečne výrobky sú pri zmrazení trochu stratifikované.

Môžete si vziať krémový jogurt a pridať ovocie sami. Pre domáce mrazené jogurty, akékoľvek mäkké ovocie, ako sú banány, jahody, alebo kivi, bude robiť. Zmiešajte ovocie v mixéri, môžete pridať med, citrón, čokoládové lupienky, kondenzované mlieko a hlavnú zložku - krémový jogurt.

Nalejte jogurt do šálok a vložte ich do mrazničky. Jogurt dlho zamrzne a tak, že v ňom nie sú žiadne veľké ľadové kryštály, musíte šľahačku zmraziť mixérom alebo mixérom, kým hmota nevyzerá ako zmrzlina. Potommôže byť vložený do tyčiniek a ponechať až do úplného zmrazenia.

Ak chcete odstrániť "zmrzlinu" z formy, spustite ju na niekoľko minút do misky s teplou vodou a ľahko sa vyskočí.

Pozrite si video a uvidíte, že aj dieťa môže variť takýto lahodný dezert: