Ako zmraziť hrušky v mrazničke na zimu

Zmrazujúce hrušky sa vzťahujú na jednoduché typy mrazenia, a tak môžete maximalizovať svoju predstavivosť tým, že ich zmrazíte rôznymi spôsobmi.

Zloženie: hrušky Čas na záložku: Leto, jeseň

Zozbierajte zrelé ovocie, mierne pokazené, ktoré nebude dlho v chladničke alebo v pivnici.

Umyte hrušky, opatrne vystrihnite červí alebo zhnité kúsky. Rez hrušky, ako sa vám páči.

Polovice hrušky vhodné na výrobu zákuskov z tých istých mrazených bobúľ. Vôňa a chuť leta povzbudí každého a vitamíny sa postarajú o imunitu.

Ak je vaša chladnička vybavená šokom, potom je čas ju použiť. Na tenké plátky a malé kúsky dosť na 2 hodiny.

Potom môžete presunúť mrazenú hrušku do paketov a poslať ju do mrazničky na zimné skladovanie.

Môžete zmraziť celé hrušky, v sirupe alebo pyré s pridaním iných druhov ovocia alebo bobúľ.

Mraziace hrušky a vo všeobecnosti zmrazenie je jednoduchá záležitosť. Hlavnou vecou je správne rozmrazenie, aby nedošlo k strate chuti, vône a tvaru výrobku. „Rýchlo zmrazte, rozmrazujte pomaly“ - toto pravidlo si musí každý hosteska pamätať.

Pred varením alebo použitím vyberte vrecko hrušiek z mrazničky, nalejte požadované množstvo na tanier a pomaly ho položte na spodnú poličku chladničky.rozmrazovanie. Ak chcete pripraviť kompóty, nemôžete čakať a hodiť viac mrazených kociek do panvice.

Mrazené hruškové pyré úplne nahradí ovocnú zmrzlinu. A ako to urobiť, pozrite sa na video: