Ako zmraziť hamburgery - dobrý recept na výrobu domácich polotovarov

Každá pracovná hosteska chce šetriť čas v kuchyni, ale zároveň chutné a uspokojujúce, aby nakŕmila svoje blízke. Pripravené hotové potraviny sú drahé a nie je jasné, z čoho sú vyrobené. Riešením v tejto situácii je príprava polotovarov samostatne. Najmä môžete variť a zmraziť kotlety pre budúce použitie.

Zloženie: cibuľa, mäso, ryby, soľ, chlieb, ) čierne korenie, cesnak, vajcia Čas na záložku: Celý rok

Obsah

  • 1Ako zmraziť surové karbonátky doma
  • 2Ako zmraziť kotlety tak, aby sa nelepili
  • 3Je možné zmraziť kotlety
  • 4Ako smažiť mrazené karbonátky

Ako zmraziť surové hamburgery doma

V prípade mraziacich kotletiek pripravte mäsové alebo rybie plátky, ako obvykle, podľa vášho obľúbeného receptu. Môžete pridať cibuľu, cesnak, nasiaknutý bochník, vajcia, korenie. Všeobecne, ako ste zvyknutí robiť. Potom vytvorte kotlety, položte ich v jednom rade na plech alebo doštičku na sekanie.

Pošlite pekáč s karbonátky v mrazničke na niekoľko hodín. Potom ho vezmeme a nalejeme mäsové výrobky do vrecka. Vložte do mrazničky na ďalšie skladovanie.

Na videu bude Vita Vika podrobne hovoriť o zložitosti mraziacich kotletiek

.

Ako zmraziť kotlety tak, aby sa nelepili

Povrch, na ktorom budeme ležaťkotlety na mrazenie, musíte položiť pergamen alebo len dať na plastový sáčok na vrchole. A už na to, aby hotové výrobky. To sa robí tak, že keď sa zmrazené, polotovary neprilepia pevne k plechu na pečenie a ľahko sa odstránia.

Je možné zmraziť kotlety

Nie je tajomstvom, že v mnohých rodinách zostávajú po večeri ďalšie kotlety. Ak chcete, aby boli čerstvé po dlhú dobu, môžete použiť mráz. Hotové burgery ochlaďte, vložte ich do vrecka alebo podnosu a uložte ich do mrazničky.

Ako smažiť mrazené karbonátky

Hotové mrazené karbonátky sa môžu zohrievať na nízkej teplote bez rozmrazovania. Môžete ich tiež dusiť v omáčke alebo zahriať v rúre alebo mikrovlnnej rúre. Kotleta je pripravená k jedlu, jednoducho sa privedie na požadovanú teplotu.

Na výrobu mrazených surových reďkov je potrebné trochu viac času. Ak máte v pláne ich vyprážať, potom pred ich vložením do panvice rolujte v chlebe. Sú tiež pripravené ako čerstvé, len keď sú rozmrazené na panvici počas varenia.

S použitím vyššie uvedených tipov už nebudete zápasiť s tým, čo je také rýchle a chutné. Varená kaša, dostala patty z mrazničky - a večera je v zhone pripravený. Urobte si čas na prípravu domácich mrazených karbonátok a budete mať istotu, že vám bude po celý týždeň k dispozícii výborný pokrm z mäsa.