Ako zmraziť estragón

Tarragón alebo estragón sa široko používa pri varení. Do prvých jedál sa pridáva estragon, ako korenie na mäso a ako príchuť pre koktaily. Preto by sa mala zvoliť metóda zmrazenia v závislosti od ďalšieho použitia estragónu.

Zloženie: estragón, estragón Čas na záložku: Leto, jeseň

V prvom a druhom kurze je estragón zamrznutý ako všetky zelené.

Obsah

  • 11 spôsob
  • 22 spôsoby
  • 33-cestný

1 spôsob

Opláchnite vetvičky estragónu pod prúdom studenej vody, osušte na uteráku, zabalte do vrecka alebo do potravinového filmu a umiestnite do mrazničky.

2-smer

Umyté vetvičky estragónu sú jemne narezané, umiestnené do ľadových plechoviek, naliaty na vrchol olivovým olejom a zmrazené.

Po jednom dni by mali byť z foriem vytrasené a vložené do vrecka so sponou.

3 smery

Táto metóda je vhodná na prípravu koktailov a ako korenie na mäsové jedlá. Rozdrvte estragón, vložte ho do hrnca a prikryte suchým bielym vínom. Odparte víno, kým sa jeho objem nesníží na polovicu. Po ochladení tarchunového vína ho nalejte do ľadových plechoviek a zmrazte. Keď chcete urobiť kokteil, stačí hodiť kocku ľadu do pohára.

A nezabudnite podpísať balíky, aby ste sa nedostali do poriadkumrazené korenie.

A ako si vyrobiť domáci estragón, pozrite sa na video: