Ako zachovať slaninu v slanom náleve v pohári - dobrý recept na konzerváciu doma

Slané alebo údené sadlo je lahodný výrobok, ktorý gurmáni dlho poznajú.Táto pochúťka je obzvlášť dobrá a užitočná v zime, keď je okolo zimy.V tomto ročnom období vás uspokojí a zahreje.Na zachovanie tuku: vynikajúcu chuť aj vzhľad - môžete ho zachovať.Urobiť to doma nie je ťažké a rýchle.Pre všetkých, ktorí majú o to záujem - jednoduchý domáci recept na obrobok.

Zloženie: sadlo, soľ

Aby sa počas šetrenia pri vystavení svetlu a priteplo, malé kúsky slaniny nevyschli a veľké tyče nezískali neatraktívnu nažltlú farbu, je potrebné obmedziť prístup vzduchu k údenej alebo slanej slanine.A potom budú všetky jeho nádherné vlastnosti dokonale zachované.

V prípade takéhoto sochoru je najlepšie vziať predvarený údený tuk s vrstvami mäsa.

Pred odoslaním na sterilizovanú nádobu nakrájajte slaninu na kúsky tak, aby sa do nej zmestili.

Tyče opláchnite v teplej vode, vložte do pohárov a prikryte horúcou slanou vodou.Na 1 liter vody je dosť 2-3 lyžice soli.Koľko trvá, závisí od slanosti konzervovaného tuku.

Zrolovať sterilné uzávery.

Je lepšie držať poháre s konzervovaným mäsom na chladnom mieste.

V pravý čas sa úroda rýchlo otvorí a chutný sendvič s dobre konzervovaným bravčovým mäsom, plátkom "Borodinsky" a krúžkami cibule.Cibuľa, prinesie vašu rodinu nielen potešenie, ale aj doplnenie energie.