Ako variť hovädzí guláš do budúcnosti alebo domáce hovädzie guláš.

„Ako rýchlo a chutne variť guláš na obed?“ - otázka, ktorú ženy v domácnosti často veľmi mätú. Najlepšou možnosťou je pripraviť hovädzí guláš do budúcnosti. Šťavnaté a jemné, osloví nielen dospelých, ale aj deti. Keď ste strávili na jednoduchej a uspokojivej príprave len pár hodín, môžete si počas pracovného týždňa spestriť rodinné menu a ušetriť veľa voľného času.

Zloženie: voda, hovädzie mäso, nové korenie, červená paprika, majoránka soľ, cesnak

Príprava hovädzieho gulášu začíname tým, že mäso nakrájame na kocky alebo kocky, spolu s jemne nakrájanou cibuľou a pridaným tukom, dusíme vo vlastnej šťave.

Soľ varu hovädzieho mäsa, pridajte červené a nové korenie, niektoré majoránka, dajte cesnak.

Počas procesu varenia podľa potreby pridajte vodu. Ak chcete, aby guláš skončil v želé, pridajte odvar z dobre prevarenej chrupavky, kostí a šupiek na panvicu.

Hovädzie mäso je pripravené, ak sa z mäsa uvoľní bezfarebná alebo mierne červenkastá kvapalina.

Pripravené mäso rozotrite v plechovkách a prikryte vývarom, v ktorom sa varí.

Litrové plechovky sterilizujú najmenej 1 hodinu 45 minút, 0,5 litra - 1 hodinu 15 minút.

Delikátny guláš sa môže variť aj s uhorkami, červenou paprikou a inou zeleninou. Spôsob prípravy je podobný.

Takéto domáce hovädzie mäso je skveléakákoľvek príloha - pohánka, ryža, cestoviny, zemiaky. Ani nečakane hostia, ani domácnosti neodmietnu obed alebo večeru s gulášom "v zhone".

Dve verzie video receptu, dobre demonštrujúce, ako variť hovädzí guláš na guláš, ukazuje a hovorí užívateľovi YouTube Sergejovi Sergejevičovi.